valla yasin bırak bu ayakları için gitti motorunla camura gırınce :P
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)valla yasin bırak bu ayakları için gitti motorunla camura gırınce :P
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
RR 250E
İstanbul
B Rh (+)Yaw en cokta komtanım geçerken bastı geçti yaldır yaldır ama dizine kadar camur oldu , bunu gören admin ayaklarını gidona kadar kaldırıp öyle geçti ya hala ona gülerim :D yalnız tünelden sonraki yol daha zevkliydi![]()
34 EF 1376 - Siyah RR Satıldı :(
R1150GS
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)ayakları kafasında geçen gençerdi :d adam elleri gidonu tutarken ayalarını kafasının üzerine kaldırdı yaaa. ben en çok ona koptum :D
250 dd e9-b 2007-2009
F650 "99 2009-2010
FZS600 "03 2010-2013
DL650 "05 2013-2014
R1150GS ''00 2014-...
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Biraz daha zorlasa gidonu ayaklarıyla tutacaktı zaten :P sen neymişsin be gencer A A A , daha derin sularda avuda bile kalkarsın sen bence zuhahaha :P
RR 250E
İstanbul
B Rh (+)Pardon yaaa dogru Gencerdi o , ehuehue yaw böyle akrobasi harekleri olunca nedendir bilmem adminim yapmış geliyo gibi bana hayretzaten o motorun yürüyo olması bile mucize ama adam ucuyo resmen efsunlumudur motoru nedir
gerçi bi ara giderken epey bi tozumu yuttu ama neyse :D
34 EF 1376 - Siyah RR Satıldı :(
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)eneeee
motorların içine etmişler naptınız siz yaaa
anaa yazık yaw etmeyin eylemeyin dostlar bunlar endru motor mu wah wah wah içim gitti walla zincirler lastikler her bişe çamur olmuş vah vah vah
sürmek için yaşa;yaşamak için sür
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)yaaw 2 parmak sudan geçmişiniz görmesek inanıcaz haa bu yazdıklarınıza
duyanda niyagara şelalesini geçmişler sanır zuuuhahahaha:evil:
haydi çocuklar motora
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)kelebekler gelmedikleri gezi hakkında yorum yapmamalı bence..:::)) biz gezi için toplanıyoruz saat 9:45(gerçi hareket saati 9:30 du ama olsun) carvalho ya artçı olarak geleceğini sanıyordum, ortalıkta göremeyince aradım. gecenin bi yarısı çavuşun zorla nöbete kaldırdığı asker gibi mayışık mayışık 'allooo' diyebildi..zaten bu ses tonunu duyunca gülerek açtım telefonu:
) bu saatte yatılırmı kardeş ne işin var evde selçuğa artçı gelmiyormuydun sen dedim ama homurdanarak ne cavap verdiğini anlayamadım.. neyse dedim ben uykunu açmayım gezi mekanında balıkları yerken ararım ben seni dedim. öldürürüm valla sakın arayıp öyle bişey yapmayın dedi. kapattım.. adam gezi günü öğlene kadar uyuyor sonrada geçtiğimiz su derinmiymiş değilmiymiş diye eleştiri yapıyor .. kardeşim sen önce geziye gel.. ondan sonra konuş::
)) çok güzel bir geziydi. dibi görünmeyen suda bizim motorlarla geçmek için yeterince derindi ve o suyun dibi koca koca kayalarla doluydu, sağ salim geçtik boğulan olabilirdi::
)) maceralı bir gezi oldu gelmeyenler çatlasın... ::
))
Konu gençer tarafından (26.February.2008 Saat 22:22 ) değiştirilmiştir.
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)süper gezi olmuş. pazar gününün tadını engüzel siz çıkarmışsınız. bu sefer kaçırdık. inşallah bidahakine bende varım.
foam party
:mrgreen:
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)