İzin verirlermi böyle birşeye ya ?
Yazdırılabilir Görünüm
İzin verirlermi böyle birşeye ya ?
boyle bişey için sadece bizim sitenin katılımı yeterli olmaz sanırım ...
diyer sitelerede duyurmak ve katılım sağlamalarını sağlamak gerekli diye düşünüyorum ..
Ücretsiz yapıcaklarını sanmıyorum ama uygun bir tarife yapabilirler.
Birde plakaları kapatma fikri olmaz herhalde,yasal değil ama son karar ortak olacak herhalde :oops:
benide ekleyin şu protestoya zaman müsait olursa bende orada olucam
yahu protesto edelim etmesine de zam yapmasınlar akabinde... bu amcaların öölee bi protesto falan taktıkları yok... anaaa biz ne eşekmişizz beaa motorada bu fiyat olur mu demiicekleri kesin... eskiden bi geyik vardı ecevit hükümeti zamanında; benzin 1 dolara fikslencek diye... şimdi 2 doların üstünde... dolar düşer benzin artar bizde.. bahanede hazır orta doğu karıştı felan... köprü içinde maliyeti çıkaralım beleş olcak geyiği yapmışlardı geçmişte; şimdi bi yılda topladıklarıyla 2 köprü parası çıkarıyolar ama durmak yok yola devam...hatta dava bile açılmıştı bu ekstra zamlar yüzünden de ne oldu anımsamıyorum, unutturdular sona... motor satışlarının patlama yaptığını anladıkları zaman ötv getirmişlerdi 35lere varan ekstra vergiler falan... bu adamlar bizleri yolunacak kaz görüyolar ve hattı zatında yoluyolar... pipon topuyla enflasyon hesaplıyan zihniyetten bişi beklememek gerek... ama seni mi kırcass baba yapalım bakalım...
müslüm abi ben de bu sabah aynı şeyi düşünmüştüm. bir de zaten fazla para vermemize rağmen benim bi geçişimi yanlışlıkla kaçak yazmışlar. bu sabah kavga ettim görevlilerle. ben de 2 günde bir kaçak geçmeye karar vermiştim kendimce. ben bu protestoya varım. diğer sitelerin de buna katılacağına eminim.
bir de sizler 2.4 2.1ytl'lerden bahsediorsunuz. ben motosiklet olarak kaydettirdim ama benden 3 ytl düşüyor sürekli. acaba bir yanlışlık mı var?
bir bu protesto haftasonu olursa daha iyi olur, malum çalışıyoruz.
benden tam destek... :+1:
Diğer sitelerin tam katılımı sağlanmazsa olmaz zaten ben herkese haber vereceğim.
MÜSLÜM BABA BENDEN DE TAM DESTEK !!
yaaaa abıler espırısıne olsa gerek burada ben%5 lık bır oy goruyom yanlıs degılse dostlar sanırım bızım sıtede regalcı mıllet vekılı adaylarımız var bunları ortaya cıkaralım ve bıze evet oyu vermeden bızım kopruyu gecırmeyelım bu nasıl ıs anlamadım :x :x :x :P :P :P
:idea: yoksa :lol: :lol: :!:
müslüm abi sen gerekli ayarlamaları yapabilirsen sanırım oldukça ciddi bir katılım olacaktır.beni yaz şimdiden