Bir motosikletten alınan köprü ve otoban ücretleri eğer altıncı sınıf KGS en yoksa aynen otomobil veya kamyonet kadardır, biz bunu en son Dipsiz Göl gezisine giderken anladık otobanda ödediğimiz ücret 11 ytl evet yanlış duymadınız tam ONBİR YTL ben buna ohaaa diyorum, köprülerden de aynen otomobiller gibi KGS ile 3 ytl altıncı sınıf KGS en varsa 2.10 YTL ben buna da ohaaaa diyorum.
Motosikletin pratik ve ucuz bir ulaşım aracı olduğu düşünülürse özellikle İstanbuldaki tafik probleminin de tek çözümü olduğu artık yetkililer tarafından da dile getiriliyorsa, bence motosikletlerden ücret bile alınmaması gerekiyor, bu konuya duyarsız kalan yetkililer i duyarlı hale getirmenin bence tek yolu protesto eylemi yapmaktır, diğer motosiklet siteleriyle de koordineli bir şekilde gelin bu eylemi gerçekleştirelim.
100 motorun plakalarını siyah bandanalarla kapatıp pankart ve bayraklarla da donatıp birinci köprü yoluna çıktığını bir düşünsenize bence olay olur ve basın buna yer verir, olay olur bence bir basın açıklaması da yapılır sonrada dağılınır, eylemin tekrarlanacağını da belirtiriz, gerçektende eğer bu durum düzelmezse 1 ay sonra bir eylem daha patlatırız.
EYLEM ŞARTLARI
- Kesinlikle trafiği aksatmadan bir şerit kapatılarak yapılacak,
- Trafiğin en az olduğu saatler ayarlanacak
- Asla yasa dışı slogan atılmayacak,
- Çevreye zarar vermeden kimseyi kendimize düşman etmeden yapılacak,
- En önemlisi bu eylem yasal olarak yapılacak yani gerekli izinler alınacaktır.
VARMISINIZ

Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)