Aramıza hoş geldin :)
Yazdırılabilir Görünüm
Aramıza hoş geldin :)
insallah başkan teşekkür ederim :)
çok iyi olur Mehmet TOPAL abi sevinirim :) öyle bi etkinliğede katılmayı çok isterim
Rıfat hoşgeldin. Samsunda abilerimiz kardeşlerimiz var hatta şuan bir oluşum içindeler onlarla birlikte buluşmalar gezilere katılırsan ve forumda aktif olursan hem çok faydalı bilgiler alacaksın hemde sana verilen o yanlış bilgileri kafandan sileceksin emin ol .bu forum üyeleri tam bir aile gibi olduğu için burada sadece yardım sevdim destek saygı görürsün bunları sende yaptığın sürece. Tekrar hoşgeldin
Hoşgeldin aramıza. Sen de zehri almışsın artık kurtuluş yok maalesef.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hey hey hey +1 daha olduk :)
Hoşgeldin. Bende RR almadan önce aynı söylentiler ile vazgeçirmeye çalışan çok oldu. Hala da "Hocam bunu satalım da sana bir japon alalım" söylemlerine maruz kalıyorum.
Spyder'ı 2 seneden fazla bir süredir kullanıyorum ve çok memlunum. Kendi kişisel sayfamda da motoru tanıtan yazımda belirttim. Bana sorarsan doğru yoldasın.
Motoru temin ettikten sonra da elimizden gelen yardım ile (alım sırasında motora baktırabileceğimiz usta'dan, parça konusuna kadar) yanındayız :)
Bu yakınlarda bir toplantı/biraraya gelme de yapmayı düşünüyoruz. Katılırsan memlun oluruz :)
Şimdi dostlar rifat kardesimizin de aramıza katilmasi vesilesiyle araya bir bilgilendirme ekleyim istiyorum. Bir süre önce samsunda RR teşkilatı kurma niyetiyle yola çıktık. Samsunda ikamet eden RR üyelerine ulaşmaya, cevremizden de chopper sevdalilarini biraraya getirmeye çalışıyoruz. Yalnız bazı üyeler motor hayatını bırakmış, kimi başka kulüplere takılıyor, bir kısmı samsundan ayrilmis vs. Sayıca aziz. Ancak havaların isinmasiyla motorlar ugarajdan çıkmaya başladı. Yollarda baya chopperci görmeye başladık. Onlardan da aramıza dostlar ekledik mi ekibimiz büyüyecektir.
HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim aramıza hoşgeldin samsunda tecrübeli yardımcı olabilcek abilerin var eminim onlarlada bi araya geldiğinde kaynaşırsın, tekerin düz bassın 8)