Doga sigorta motorsiklet sigortasi veriyor mu? Vermiyor diye hatirliyorjm ben de sordurmustum bi sigortaciya. Bir de kendisi uyelik ucreti gibi bir ucret aliyor ekstradan bilginize...
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdırılabilir Görünüm
Doga sigorta motorsiklet sigortasi veriyor mu? Vermiyor diye hatirliyorjm ben de sordurmustum bi sigortaciya. Bir de kendisi uyelik ucreti gibi bir ucret aliyor ekstradan bilginize...
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trafik sigortasında, sürücünün yaşı ile birlikte nüfusa bağlı ikametgahı büyük etki yapıyor. aracın plakası pek etkilemiyor. Örnekler:
1. Benim motosiklet babamın üzerine (babamın 3. motoru) yaşını yazmıyorum :) 06 plaka, nazilli ikametgah, alianz sigorta 190 tl.(ilk kez yapılıyor, hasarsızlık indirimi yok.) Şubat-2016
2. Mustafanın motoru babasının üzerine, 06 plaka 47 yaş karabük, alianz sigorta, 200tl., (ilk kez yapılıyor, hasarsızlık indirimi yok.) Şubat-2016
3. Erdem, 47 yaş, 06 plaka, Ankara ikametgah ilk kez yapılıyor. ergo 290 tl. Şubat-2016
İlgili arkadaşlara duyurulur. Gerçi tüm arkadaşlar ilgilidir sanırım. :Rockn Roll:
Ali abicim eline sağlık bazı arkadaşlara yardımcı olacaktır
Evet ben en uygun bu sigortadan teklif aldım 340 TL sigorta bedeli + 100 TL kooperatife uyelikmi ne oluyormuş toplamda 440 TL verdim vede karta 4 taksit ucuz kurtardim : ) yani hasarsızlık da %5 indirim vermişler arkadaşımın ustune almıştım ruhsatı oda 38 yaşında ikametgah İstanbul plaka İstanbul benden önceki motorun sahibi Anadolu sigortadan yaşında 23-24 du 1500 tl kusur sigorta poliçesi vardı : )
abi motor babamın üstüne 34 plaka ıkametgah ankara yaş 48 940 lira :D babamın ustune ılk motor.
Umut, enson Erdem yaptırdı. Daytonayı sıfır aldı, ilk motoru, Ankara ikametgah, yaş 47 ; 290 tl. Ergo sigorta. Hatırladığım kadarıyla; onada teklif olarak 500, 600 tl çıkartan sigorta firmaları oldu, hatta ben yönlendirdim, ANKARA Balgatta türkocağı caddesi üzerinde Arslan A.Ş.nİn Ergodan teklifine yaptırdı.
8)
Acenta sadece sigorta yapar bisey karsilamazda ben yapan sigortaci arkadaş herhangi bir sorun yok sadece kooperatif e üye olmak için bedel var onunda makbuzunu veriolar.. limitler doğrultusunda karşılamak zorunda.. Sonuçta yasal olmasaydı sigorta olmadan ruhsatı vermezlerdi..