Doga sigorta motorsiklet sigortasi veriyor mu? Vermiyor diye hatirliyorjm ben de sordurmustum bi sigortaciya. Bir de kendisi uyelik ucreti gibi bir ucret aliyor ekstradan bilginize...
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Spyder
İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
A Rh (+)Doga sigorta motorsiklet sigortasi veriyor mu? Vermiyor diye hatirliyorjm ben de sordurmustum bi sigortaciya. Bir de kendisi uyelik ucreti gibi bir ucret aliyor ekstradan bilginize...
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Suzuki Intruder M-800 (Thunderbolt)
Ankara
0 Rh (+)Trafik sigortasında, sürücünün yaşı ile birlikte nüfusa bağlı ikametgahı büyük etki yapıyor. aracın plakası pek etkilemiyor. Örnekler:
1. Benim motosiklet babamın üzerine (babamın 3. motoru) yaşını yazmıyorum06 plaka, nazilli ikametgah, alianz sigorta 190 tl.(ilk kez yapılıyor, hasarsızlık indirimi yok.) Şubat-2016
2. Mustafanın motoru babasının üzerine, 06 plaka 47 yaş karabük, alianz sigorta, 200tl., (ilk kez yapılıyor, hasarsızlık indirimi yok.) Şubat-2016
3. Erdem, 47 yaş, 06 plaka, Ankara ikametgah ilk kez yapılıyor. ergo 290 tl. Şubat-2016
İlgili arkadaşlara duyurulur. Gerçi tüm arkadaşlar ilgilidir sanırım.![]()
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Ali abicim eline sağlık bazı arkadaşlara yardımcı olacaktır
RR Daytona 250e 6c Beyaz
İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Evet ben en uygun bu sigortadan teklif aldım 340 TL sigorta bedeli + 100 TL kooperatife uyelikmi ne oluyormuş toplamda 440 TL verdim vede karta 4 taksit ucuz kurtardim : ) yani hasarsızlık da %5 indirim vermişler arkadaşımın ustune almıştım ruhsatı oda 38 yaşında ikametgah İstanbul plaka İstanbul benden önceki motorun sahibi Anadolu sigortadan yaşında 23-24 du 1500 tl kusur sigorta poliçesi vardı : )
Spyder 250
Ankara ve Düzce
A Rh (+)abi motor babamın üstüne 34 plaka ıkametgah ankara yaş 48 940 lira :D babamın ustune ılk motor.
Özü Gülmeyenin Yüzü Güler mi ?

Suzuki Intruder M-800 (Thunderbolt)
Ankara
0 Rh (+)Umut, enson Erdem yaptırdı. Daytonayı sıfır aldı, ilk motoru, Ankara ikametgah, yaş 47 ; 290 tl. Ergo sigorta. Hatırladığım kadarıyla; onada teklif olarak 500, 600 tl çıkartan sigorta firmaları oldu, hatta ben yönlendirdim, ANKARA Balgatta türkocağı caddesi üzerinde Arslan A.Ş.nİn Ergodan teklifine yaptırdı.
![]()
Spyder
A Rh (+)
Spyder
A Rh (+)
RR Daytona 250e 6c Beyaz
İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Acenta sadece sigorta yapar bisey karsilamazda ben yapan sigortaci arkadaş herhangi bir sorun yok sadece kooperatif e üye olmak için bedel var onunda makbuzunu veriolar.. limitler doğrultusunda karşılamak zorunda.. Sonuçta yasal olmasaydı sigorta olmadan ruhsatı vermezlerdi..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)