Dün akşam gördüm gayet güzel o gerdirip bırakınca mancınık etkisi ve titreşen metal :hastayız::Rockn Roll:
Yazdırılabilir Görünüm
Dün akşam gördüm gayet güzel o gerdirip bırakınca mancınık etkisi ve titreşen metal :hastayız::Rockn Roll:
Öğrenci olmak her zaman pratiklik ve ucuza kaçmayı gerektirir :D Herşey çok güzel olmuş iyi günlerde kullan 8)
Sissy bar benimde hoşuma gitti.Eline emeğine sağlık:)
Egzozun sargısını metal kelepçe ile tutturursan daha sağlam olur 8)
Burak emeğine sağlık el emeği göz nuru çok güzel çalışma olmuş 8)
Kardeşim eline emeğine sağlık gayet güzel duruyor motor .egzozlara bayıldım. İçine sindirsin ise gerisi hikaye bro güle güle kullan
Gayet şık olmuş eline emeğine sağlık sinyalleri led ile değiştirmeyi bende düşünüyorum ama öndekileri nasıl değiştiririm bulamadım birtürlü
Güzel olmuş, emeğine sağlık.
Çok güzel olmuş kardeşim Allah kaza bela vermesin. Raptor candır üstünde değişiklik yapmaya çok müsayit motor ya8)
Burakcım bu makina her geçen gün daha güzel bir hal alıyor, ellerine sağlık kardeşim. Bak buraya yazıyorum, gün gelecek makinayı büyütmeye niyetlenince bunu kolay elden çıkaracaksın ama çıkartırken için gidecek. Eee ilk gözağrı sonuçta ;)
Egzoz sarma olayında da direkt senden yardım alıcam zaten kafama çok yattı ;) Ayna eklentisine gelince, nereden bulduysan fırsat olursa bana da bir çift al kardeşim çok mantıklı bir iş olmuş :hastayız: