Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Burak Bilici
    Öğrenci
     Yamaha Dragstar 650
     İzmir/Bornova
    Beğenmiş
    371
    Beğenilmiş
    149

Custom Daytona (Dovahkiin)

Dovahkiin ' imin son hali ;

Ufak çaplı yaptığım değişikliklerden bahsedeceğim sizlere. Öğrenci olduğum için malum bütçem çok kısıtlı. Bu yüzden yaptığım customlar için evde çöpe gidecek malzemeleri , ucuzundan demir, bant vs. gibi şeyleri kullanıyorum.

Ön ve arka çamurluğu deneme maksatıyla plastidip boya ile boyayım. Sprey şeklinde uyguladım çamurlukları tamamen söküp. Ve sonuçtan memnunum. Mat siyah çok yakıştı. Ama plastidip boya çabuk soyuluyor ve pek dayanıksız. İlerleyen zamanlarda normal oto boyası ile boyucam.
    Plastidip sprey boyayı 50 TL ye aldım.

Egzozlar düz demir bozu egzoz. Çiftini 90 tl ye yaptırdım. Krom kaplatmadım, sade demir. Üzerini cam elyafı denen kumaşımsı bir madde ile kapladım. 800 dereceye kadar yanmaz ısıya dayanıklı bir malzeme. Üzerine elimi bile koyabiliyorum. Malzeme beyaz olduğu için, egzozu kapladıktan sonra siyah ısıya dayanıklı sprey ile boyadım. Sonuçtan çok memnunum.
    Yanlız bir kaç kez yolda giderken açıldı ezgoz sargısı, en sonunda iplerle sondan ve baştan sıkıca bağladım. Şimdi çok sağlam oldu.

Marketten Tanesini 5 TL ye aldığım duvar rafı aparatı ile çanta demiri yaptım. Duvar rafı aparatı L şeklinde ve demirden çok sağlam olduğu için gayet kullanışlı. Ucunu kendim vida girecek şekilde genişlettim ve siyaha boyadım. Sonucunda 20 TL ye çanta demirlerim oldu. Çantalarım artık aşağı sarkmıyor ve sağlam duruyor.

Ön far, sinyaller ve arka stopa , siyah elektirik kablosundan mazgal tarzı birşey yaptım. Kabloyu kısa kısa keserek altlı üstlü yapıştırdım ve farın etrafına geçirip bantladım. Bu da çok hoşuma gitti. Toplam Masrafı 5 TL

Ve az öncede sisibarı yükselttim. 4 uzun demir parçasına vida delikleri açtım ve istediğim şekli verip sabitledim sisibara arkadan. Siyah sprey ile boyayıp üzerinede siyah ip ve kumaş parçaları sardım. Şimdilik güzel duruyor. ama daha geliştiricem, önerilere açığım. Masrafım hiç olmadı, evdeki malzemelerden yaptım.

Ha bide aynalara 5 tl ye aldığım küçük kör nokta aynası aldım. Sizlerede tavsiye ederim, çok işlevsel oldu, başımı artık arkaya çok nadir çeviriyorum. Omuz arkasını gösteriyor.

Her türlü tavsiye ve önerilere açığım, yorumlarınızı bekliyorum kardeşlerim.

Göksel Özünver
    Satış
     Regal Raptor DD 350 E-6
     İzmir - Bornova
    Beğenmiş
    473
    Beğenilmiş
    352
    emeğine sağlık burak. ön far ve sinyaller için bant yerine daha sağlam ve güzel görünen bir şeyler yapılabilir, şu hali de gayet güzel ama yağmur yağınca o bantlar yerinde durmaz. eğer istersen yardımcı da olabilirim.

Burak Bilici
    Öğrenci
     Yamaha Dragstar 650
     İzmir/Bornova
    Beğenmiş
    371
    Beğenilmiş
    149
    Alıntı gabriel cash Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emeğine sağlık burak. ön far ve sinyaller için bant yerine daha sağlam ve güzel görünen bir şeyler yapılabilir, şu hali de gayet güzel ama yağmur yağınca o bantlar yerinde durmaz. eğer istersen yardımcı da olabilirim.
    Siyah Bez bant ile değiştirmeyi düşünüyordum , senin nasıl bir fikrin var ?

Göksel Özünver
    Satış
     Regal Raptor DD 350 E-6
     İzmir - Bornova
    Beğenmiş
    473
    Beğenilmiş
    352
    araçlarda kullanılan plastikler var, o fara göre yuvarlak şekilde kesilip 1 kat polyester atılır sağlamlaşması için. sonra da araya siyah şeritler çekilip silikonla sabitlenir. dur abi ben yarın işe motorla gideceğim, benim fara göre yaptırır getiririm sana.

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317
    Eline emeğine sağlık kardeşim mükemmel olmuş. Ufak maliyetlerle hoş bir görüntü elde edilebileceğini öğrenmiş olduk. En önemli kısmı da hepsinde el emeğinin olması. Tebrikler tekrardan

Punisher45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yetkin Aslan
    Video Editörü
     YOK
     İstanbul - Şişli (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    2,531
    Beğenilmiş
    362
    emeğine ellerine sağlık. umarım imkanların daha çok olur daha da geliştirirsin yaptıklarını. birde bir sorum olacak egzozlardan gelen ses güzel mi memnun musun?

Burak Bilici
    Öğrenci
     Yamaha Dragstar 650
     İzmir/Bornova
    Beğenmiş
    371
    Beğenilmiş
    149
    Egzozlardan gelen sesten çok memnunum, egzozun bağlantı yerinde aradaki katalizörün içi dolu, süzgeç gibi bir yapısı var. Ardından gelen boş düz boruyuda cam elyafı ile sarınca ses dahada toklaştı

Burak Bilici
    Öğrenci
     Yamaha Dragstar 650
     İzmir/Bornova
    Beğenmiş
    371
    Beğenilmiş
    149
    Alıntı gabriel cash Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araçlarda kullanılan plastikler var, o fara göre yuvarlak şekilde kesilip 1 kat polyester atılır sağlamlaşması için. sonra da araya siyah şeritler çekilip silikonla sabitlenir. dur abi ben yarın işe motorla gideceğim, benim fara göre yaptırır getiririm sana.
    Valla eyvallah çok güzel olur, elimdeki imkanlarla bu kadar oldu abi, senin yaptırdığın nasıl olucak bakalım

arda murat zorlu
    Öğrenci
     Spyder
     İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
    Beğenmiş
    37
    Beğenilmiş
    100
    Zaten guzeldi makinen sissy bari uzatman da ekstra guzellik katmis. Eline saglik kardesim

İskender Özçelik
    Memur
     Regal Raptor Daytona 350
     İzmir-Menderes
    Beğenmiş
    289
    Beğenilmiş
    73
    Maşallah kazasız belasız sürüşler.Farı bende sağlıksız buldum ilerde sıkıntı çıkartabilir.

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)