Bu arada en son yedek depoya duştum ve 40 liralık benzin aldım 4.52 ₺ dan şuan 160 km yaptım. Rahat 50-60 km daha gidecek yalıt var gibi en az
Yazdırılabilir Görünüm
Bu arada en son yedek depoya duştum ve 40 liralık benzin aldım 4.52 ₺ dan şuan 160 km yaptım. Rahat 50-60 km daha gidecek yalıt var gibi en az
Volkan sen olayı cozmussun zaten, bu havalarda jikle ileride konumda iken jikle devrede değil, ve motorun normal çalışıyor, jikleyi devreye sokacak bir hava durumu yok zaten. Kışın soğuk havalarda motorun ısınması için bir miktar kendine doğru asiliyorsun, yani hava girişini kismiş oluyorsun, zengin karışım ile motorun daha rahat çalışmasını sağlıyorsun, 2-3 dk sonra jikleyi ileri iterek devreden çıkarıyorsun motor rolantide normal çalışmaya başlayınca hareket edebilirsin, jikle sana çekili bir durumda hareket ederseniz mutlaka motor zengin karışımdan dolayı tekleyecek ve stop edecektir. Yukarıda bahsettiğim gibi bu havalarda jikleye gerek yok, (ileride duracak sürekli). Motoru çalıştırdin, rolantide 2-3 dk, ısınmasını bekle, hart hurt gaz vererek motoru ısıtma, Hafif gaz verdiğinde tepkimesi ni hissettiğinde, hareket edebilirsin, bu arada benim daytona da 2014, (jikle konumu konusunda açıklama yapan ilk arkadaşın verdiği konumlar bana göre ters,)
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Meraba arkadaslar bede rr 250e9 var ve kolda jigle yok benim elle baka yapa bilcegim bi yer varmi
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...9fd43e13e6.jpg
Resimdeki gibi kol jikle sembolü olan yerde kapalı..
Ok yönüne doğru çektiğimizde jikle aktif hale geliyor açık konum
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi