-
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun...
Anladığım kadarıyla sollağın araba aslında emniyet şeridinde park halindeki bir kamyon galiba...
Sen emniyet şeridinden direkt yola çıkıp GALİBA kazaya sebebiyet vermiş gibi gözüküyor olabilirsin. Engin Bey'in dediği gibi arkadaki kamyoncu senin ya tekrar emniyet şeridine döneceğini ya da aradan geçeceğini filan düşünmüş,ya da görmemiş olabilir.
Ama önce CAN. Ceza para filan önemli değil ...
-
çok geçmiş olsun. Allah korumuş .
-
çok geçmiş olsun ,büyük bir badire atlatmışsın....
-
geçmiş olsun. Allah korumuş. o hızla metrelerce sürüklenip sadece sıyrıklarla kurtulman bile şans. umarım en kısa zamanda iyileşirsin.
-
:shock: :shock: :shock: dostum oncelıkle verılmıs sadakanın oldugunu ve allahın senı bıze bagısladıgı ıcın cok mutluyuz gercektende kolay bırsey degıl allah korumus cok gecmısler olsun bu arada eger tutanak tutulmadıysa ve senın elıne ceza kagıdı verılmedyse hıcbır ıslem yapılmamıstır ne sana ne de motoruna ayrıca kubılay abının dedıgı gıbı ambulans gelır durumuna bakar senı tedavı eder bunun ucretsız oldugunu duymustum ordan bılıyorum tekrar cok gecmıs olsun :( :( :(
-
-
dostum hakikaten verilmiş sadakan varmış büyük geçmiş olsun motora binmeden önce tekrar nerelerde yanlış yaptığını düşün ondan sonra kullan arkadaşların da dediği gibi aynaya baktıktan sonra kafanı çevirerekte kontrol etmen lazım kör noktalar için tekrar geçmiş olsun
-
çok geçmiş olsun kardeş...
-
geçmiş olsun abi. allah başka bela vermesin.
-
öncelikle geçmiş olsun...
ne zamandan beri motor kullanıyorsun?
uzun ve düz bir yolda kaza yapıyorsun ilginç...!
motoruda ayna var mı?
kendine güvenmiyor ve kendini normal bir araç gibi düşünmüyorsun... ( emniyet şeridinde gitmen emniyette olduğun anlamına gelmez)
bence sen artık motora binme dostum kendin ve seni sevenler için
hando