Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 25 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

promote - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan ozpay
    xxx
     regal raptor
     Türkiye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

yine kaza yaptım

temde yine kaza yaptım bu sefer gercekden ucuz atlattım ölümcül bir vakaydı , yok ben bu işi beceremeyeceğim motoru satıp kurtulmak lazım..
    kemerburgazdan arac muaynesınden donerken , kamyonlar ruzgarla sallıyor benı dıye emnıyet serıdınden gıdıyordum polislerin orda durdurdugu bır kamyonu farkettım 50-100 m kala sol seride gecdım kamyonu gecmısdımkı bır kamyon bana yandan surttu dusdum 50-70 m suruklendım sol omus kol ve bılek sıyrıldı , motorda debrıyaj kolu egık koruma demırlerı cızık ve yan cantanın kapağı kırık , polis sen suclusun dedı
    oylemıdır gercekden ve ceza odermıyım , ambulans geldı sargı sarıp gıttıler ona ılerde bısey odeyecekmıyım?

gidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gülçin idikurt
    Anasınıfı Öğretmeni
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    3
    sorduğun sorularla ilgili bir bilgim yok ama çok ucuz atlatmışsın çok geçmiş olsun ...
    İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
    Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın

beykozlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ali İnaç
    deniz sektörü/enspektör
     250 9E
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    çok geçmiş olsun
    Ali İnaç

BİR GÜN HERKES REGAL RAPTORLU OLUP DOSTLUĞU TADACAK.

Büyük geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın.
    Ceza konusunda hatalıysan sana ceza yazılır ama keske polisle konusup en hafif cezayı yazdırsaydın.Çünkü böyle bir opsiyonları var cezayı düşürebiliyorlar.Sağlık konusunda bir şey olurmu onu bilmiyorum.

İşte bu yüzden tem yolunu kullanmayı hiç sevmiyorum çünkü orada Türkiye'nin her yerinden gelen kamyoncular var gerçekten bir çoğu tam bir öküz.Hiç bir şeye dikkat etmeden gidecekleri yere zamanında varmak için hızlı hızlı gidiyorlar.

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Büyük geçmiş olsun.....
    O anda bişi almadılarsa bidaha istemezler ayrıca trafik kazalarında yaralılar nerde olurlarsa olsunlar ücretsiz bakılır.Polise sormadınmı neden suçluymuşsun.Sen kamyonu sollamışsın yani en azından 100 m dir o şeritte gidiyosun arkadan gelen dallama solundan sana vuracak veya sürtecek düşeceksin ve suçlu sen olacaksın vay be ne güzel kanunlarımız var yada bu kanunları çarpıtan uygulayıcılar
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

kaan ozpay
    xxx
     regal raptor
     Türkiye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    olay bır saat once oldu hala sokdayım valla tırsdım artık ıı ce

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Promote, öncelikle çooook geçmiş olsun. ucuz yırtmışsın hakikaten. ucuz bile kifayetsiz kalıyor. TEM'de yolda yuvarlanmışsın, verilmiş sadakan varmış.

Sen kamyonun solundan geçmek için şerit değiştirmek için hamle yaptığında sanırım kamyon şerit değiştirmeye başlamıştı ve sen kör noktadan görmedin onu. Hata ya da suçlu aramak için değil ama şerit değiştirmelerde sadece ayna değil kafamızı da çevirerek yolu iyice etüt etsek?

Yok eğer sen şerit değiştirdikten sonra kamyon gelip sana küüt diye çarptıysa onun ayılığı...

Çok çok geçmiş olsun. Omuz bağlarında bir zedelenme var mı? Kırık çatlak yok okuduğum kadarıyla...
    yol yapalım yol

kaan ozpay
    xxx
     regal raptor
     Türkiye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    sadece sıyrık var yuzeysel sarı bı sıvı gedı ust derı gıtmıs bılegımdekı saatın metal kordonu bıle parcalandı
    ben sola dogru suruklenmemek ıcın motorun gıdonuna yapısdım hemn sağa emnıyet serıdıne kaydım orta serıtte bu olsaydı , dusunmek bıle ıstemıyorum ; ben hatalı olup olmadıgı gercekden merak edıyorum polıs kusurlu sensın dedı dırekt pek yalan soyluyormus gıbı de degıldı ama benım kamyonada dalcak halım yok gore gore arkadan geldı surttu bana yandan sonucda ben solladıgım anda olmadı kı olay bende hata olsa bıle 100 de 100 olamaz

serhat kodaloglu
    Maden Mühendisliği
     e9b
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Çok geçmiş olsun kardeşim. Ucuz atlatmıssın.
    MESAFENİ KORU

Engin Darbaz
    Metal İşleme
     Regal Raptor
     Denizli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Kardeş çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşursun.

Heralde emniyet şeridinde polislere yakalanmamak için aceleci davrandın, nede olsa polislere 50-100 metre kala sollamışsın kamyonu, arkadan gelen ise kendince bırakmış olduğu aradan senin geçeceğini düşündü heralde. Bence sen uzun süre TEM e çıkma, baya korkmuşsun.
    Yaratılanı sev Yaratandan ötürü. Yunus Emre

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)