-
Hamdi hoşgeldin kardeş..kırkağaça bi kaç kez gittim..çok küçük bi yer tek geliri neredeyse askeriyeden gibi...oralarda bu işleri yapabiliyorsan bravo sana...
VN800 kaç model bu arada...en iyi pat pat ses harleyden sonra bu kavasaki vulkan serisinden çıkıyor.. burada iki arkadaşımdada var VN 800 sana resimlerini atarım işyerimdeki pc den...bende samsunda VN1600 lüğün peşindeydim .. araya başka motor girdi ... artık seneye kaldı bu sevdam...
ayrıca resimlerini attığın regal iyi olmuşta o direksiyona o çatal açısı uymamış.. bişiler yarım kalmış sanki...
çalışmalarını bekliyoruz... 8)
-
merhaba Hamdi, resimlerdeki regalin sahibi söktüğü gidon boştaysa eğer ben almak isterim. acaba satmayı düşünür mü? eğer satmayı düşünürse bu cumartesi almaya gelebilirim.
-
okan hoşbulduk.
o gidonun açısı dediğin gibi geniş ve uzun ama kullanan arkadaşda uzun bolu olduğu için özellikle kendi çizdi bu şekilde olmasını.vn1600 gerçekden güzeldir ama nomad 1500 ün yeri ayrıdır bende kısmet olurda motor değiştirirsem kawasaki vn 1500 nomad modelini istiyorum. ses olarakda gerçekden güzel sesi var ben orjinal eksozlarını kullanıyorum sadece kapaklara matkapla delik açtım susturucusu dahi duruyor yinede güzel tok bir sesi var.
hakkı şuan o gidon malesef durmuyor zaten o işlemlerde 1,5 yıl kadar önce yapıldı.ama illa gidon almak için değil gel misafirimiz ol hem tanısır hemde yol yapmış olursun-uz.niyetiniz varsa mutlaka beklerim. özelinden bilgilerim yazılı
-
hamdi sana bi kaç resim attım ... kawasaki için belki bi faydası olur özellikle gidona dikkat..
http://www.postimage.org/aVJ8WRA.jpg
http://www.postimage.org/aVJ9shr.jpg
-
Tekrar tekrar hoşgeldin kalıcı olmanı dilerim
-
okan gidon güzel olmuş.ama yaparken şunuda göz ardı etmemek gerekirki oda kullanıcının nasıl rahat edeceği.o gidonu uzun borlu biri rahat kullanır ama ben 172 lik biri olarak o kadar büyük gidon istemem.ayrıca vn 800 ağır bir motordur o yüzden kısa boylular için kısa gidon daha makbul (kendi görüşüm) özelinde iletişim adreslerim yazılı
-
hoş geldiniz şimdiden merak içindeyim