Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

herkese merrhaba

ilk mesajımı 2. el kısmına açmıştım ama şimdi sıra burada :D

adım hamdi 30 yaşındayım ve manisa kırkağaç'lıyım.ticaret ile uğraşıyorum.eskiden beri cruser motorlar hep ilgimi çekmişti.şuan rr dan hariç kawasaki vn 800 ve şehir içinde kullandığım yamaha cripton r motorum var.regali asıl almamdaki amaç motoru komple indirip şaşe de kesip biçme işlemleri yapmak, airbrush yaptırmak,arkada geniş racing lastiği takmak ( arka maşa genişletilerek),ön çatalıda şaseyi gerekli şekilde kesip uzatmak ve daha başka işlemler yapıp olabildiğince custom hale sokmaktı.ama bu yaz olan bazı olumsuz olaylar sonucunda bu işleri biraz erteleme kararı aldık.umarım önümüzdeki yaza yaparız ustamla beraber. regal bu işlemler için biçilmiş kaftan aslında.motorun durusu deposu motor dizaynı neredeyse birebir kawasaki en 500 kopyası.bu işlemleri japonda şuan için yapamayacağımız için regal en mantıklı çözüm.

buda vn 800 üm

http://img530.imageshack.us/img530/9149/yeni5mv5.jpg

http://img530.imageshack.us/img530/7923/yeni22ql1.jpg

http://img87.imageshack.us/img87/8405/yeni21ni2.jpg

rigormortis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

süleyman çelen
    Emlakçı
     dadyw class 9b
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Tekrar hoşgeldiniz hocam, tasvir ettiğiniz regalin bitmişini görmek için şıpır şıpır ter dökmekteyim.. hayırlı uğurlu olsun. :D
    Dünyada Görmek İstediğiniz Değişikliğin Kendisi Siz Olun...

foreman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatih Ulus
    servis şefi
     sym gts 250 evo i
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    hos geldın...
    yenı yapacagınız motor ıcın burada bır cok bılgı var..
    bunları degerlendırır guzel seyler yaparsınız...
    sonucuda aşama aşama bızımle de paylasırsanız cok makbule gecer...
    literatürde foreman...
    halk arasında formen...
    dostlar arasında FATİH....

Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hoşbulduk arkadaşım.

aslında geçen kış arkadaşımım regali vardı onun üzerinde az olsa oynama yapmıştık ve güzelde oldu.yaptığımız işler ape hanger tarzı 50 cm yüksekliğinde yeni gidon ( tüm kablolarda uzatıldı ),40 cm yükseklikde ccbar,lüçük led sinyaller (çok yakışıyor),yana ısıklı plakalık,orjinaller kesilip komple yeni eksozlar ve nikelajları,birkaç küçük oynama daha oldu.ama kendi motorum olmadığı için sadece bu kadarla sınırlı oldu.benim istediğim tam anlamıyla bir custom imkanım ve ustamla yeteneğimiz elverdiğince.belirttiğim gibi ince koltuğundan airbrusha geniş arka maşaya,ön çatala kadar oynamak istiyoruz motorla.aslında çok zor geliyor kulağa ama başlayınca hiçde öyle değil ve zevkde alıyor insan.fakat bu kış yapamayacağız malesef dediklerimi. yinede allah dan ümit kesilmez :D

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    nart45 kardeşim hadi bakalım kolay gelsin başarılar diliyorum
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

hakkı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hakkı özboyacı
    Makina Mühendisliği
     suzuki DL1000
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    tekrar hoşgeldin. allah kaza bela vermesin. bize oldukca yakınsın, aradabir de olsa gezi ve toplantılarımıza katılırsan seviniz.
    hakkı
    DL1000

kaanka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper Kaan Ka...
    Bankacı
     Artık yok ;(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Aşama aşam resimleyip buradan bizlerede ulaştırırsan çok mutlu oluruz.
    Birde arkadaşının motrunda yaptığınız bu ufak değişikliklerden sonra çekilmiş bir resmini görebilirmiyiz?

inci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

inci erdoğan
    Öğretmen
     regal raptor 100 ddE
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    hoşgeldiniz...
    benim regali verseydim size onu değiştirseydiniz ...o alışıktırda :P Bu arada vn 800 çok şık duruyor ellerinize sağlık ,umarım yürüyen aksamında sorun oluşmamıştır...
    SUZUKİ intruder vl 250
    SUN GOES DOWN

Kino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hamdi dostum aramıza hoşgeldin

RR yi fazla değiştirme de ilerde tanımamızda zorluk çekmeyelim

ayrıca ne yapacaksan dikkatli yap arkasından talep gelebilir durumlardasın ona göre

Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hoşbulduk arkadaşlar.birkaç soran oldu tamircimisin diye hayır değilim.sadece bu işlere meraklı ve zaman ayıran biriyim.ustamda sevdiğim biri ve böyle işler için dükkanda normal işini bile bırakacak kadarda uçuk .aslında şimdiye kadar pek kayda değer bir iş çıkarmadık,sebebide uygun gördüğümüz bir motor şu ana kadar olmamamasıydı.hem ucuz olucak hem fazla masraf açmıycak hemde ters bişi olursa arkasından ağlamıycaz en önemlisi güzel olucak.mekanik olarak hiç birşey yapmıycaz sadece şasede oynama olucak ve bunun içinde sadece motoru indiricez.gerisi artık sırasıyla ön maşa,arka geniş maşa,ayaklık uzatmaları ki sitede yapan arkadaşı gördüm güzel iş çıkarmış,airbrush izmirde arkadaşım yapıcak,gidon,sinyaller,çamurluk kesim işleri,tek koltuk vs.,aslında zor ve uzun gibi görünsede o kadarda değil.ama tekrar ediyorum bazı aksilikler yüzünden şuan için bu işleri yapmamız askıda ve aldığımız regalide kullanmadığımız ve şu an için işlem yapmayacak olmamız yüzünden satıyorum.

inci hoşbulduk.allah dan saklasın şuan vn800 üm çok sağlıklı.tüm bakımları urla'da rahmetli sabri ustanın orda yapılıyor ( şimdi oğulları ilgileniyor) ki tanıyan duyan bilir nasıl bir yer olduğunu.yaşadığım yer küçük bir ilçe olduğundan genelde uzun yollara çıkarıyorum şehir içindede cup motorum yetiyorda artıyor bile bana

kino;elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz ama şuda varki bu işlerde profesyönel kişi değilim (kendi adıma konuşmak gerekirse) sadece ve sadece bu işlere fazlasıyla meraklıyım eh elimde yatkın sayılır.geri kalan işleride ustam onun eksiklerinide işi bilen kişi-ler yapıcak.amacımız kesinlikle para kazanmak yada birilerine kafa tutmak değil sadece biz elimizden geldiğince birşey yaptık işde buyrun demek.yapılan iş ama iyi olur ama kötü olur fakat bizi mutlu edeceği içimizdeki o aşkı dahada tetikleyeceği kesin.buda bize yeter.

bu arkadaşımın motoru hatda şuan satılık ama tipi artık böyle değil.resimler ilk hali ve bazı eksikleri vardı daha.

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)