ilk gün bende 21 km yaptım
çok zor oldu bir saaten fazala zamanda yol aldım ama motorun performansı çok şaşırtıcıydı benim de ilk karda kullanma çılgınlığım oldu...
yokuş olmadğı sürece hiç sıkıntı yok ama
kaldığım yerlerde oldu samsun asvaltında kaldım mesela
u dönüşü yapamadım sürekli patinaja girdi bende birinci vitesde istop edip ayagı açtım altına bi parça lastik koyup 50 metre iterek u dönüşünü yaptım ve devam ettim bazı yerleerde patinaja binince ikinci vitesi denedim ve çok işe yarıyor...
bilknet ışıklarını inerkende yine 2 de hiç gaz vermeden iki ayağımda yerde fren kullanmadan indim en zor eri oldu sanırım bi de çogu aracın nerdeyse saygılı tavrı dikkat çekiciydi...
o gün 30-40 araç kaldı aynı yolda ama ben ulaştım sadece garaja inemedim o da imkansızdı realin altına bıraktım o günlük....
zor ama çok keyifliydi tavsiye etmediğim bi çılgınlık oldu benim için....
kar yağışı esnasında vizörü kapatamadım halilye bu çok tehlikeli bi durum ama başka çare kalmadı elimdeki kayak led,venleriyle temizliyemiyordum vizörü ve kar çok sert ve iri taneli olması da çok zorladı....
yarın yağış olmazsa yine yollarda olacağım umarım bu arad da antifrizleri kontrol ettirdim sized de tavsiye ederim emin diilseniz bi benzinliğe girip ölçtürün derim...