Havalar cok sogudu kar yagiyor ben sezonuu kapadim
motoruda attim bi koseye oldugu gibi 2 ay yatsa ole bisi olmaz heralde
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor
Türkiye
A Rh (+)Havalar cok sogudu kar yagiyor ben sezonuu kapadim
motoruda attim bi koseye oldugu gibi 2 ay yatsa ole bisi olmaz heralde
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Hobaaaa niye ettin öyle bişe şefim, ama fazla üzerinde durmamak lazım birkaç gün sonra havalar mevsim normallerine gelince güneşli bir havada o raptorcuk yerinden güle oynaya çıkar, adımı bile koyarım ortaya ;)
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)ıkı gundur bende yatırıyorum...
ıs yerının servısı sımdılık daha cekıcı.
ama havalar duzelsın yıne yollardayım.
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
a
a
A Rh (+)ankara'da da iki gundur kar yagio, kara bi lafim yok da, gunes gittigi an yollar cam gibi oluyo. 10 km hizla gittim gecen gun mecburen. birinci viteste ooole tin tin tin. ben yatirmadim gerci motoru. merdivenin altinda duruyo burda. derse giderken soyle bi silip halini hatrini soruyorum. ilgilenmek lazim :D
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Dün bugün motoruma aslanlar gibi bindim :-) Techizat tam lastikler de Metzeler olunca hiç sorun olmuyor. Saıyer'in sırtlarından aşağı inmek ve Ayazağa ara sokakları biraz sorun oldu ama genelde pek zorlanmadım... Küstürmemek lazım garibi :-) Hele dün sabah saat 8:00 civarı Sarıyer Maslak arasında tek motorlu bendim... Yollar kapanmadıkça beni soğuk veya kar zor durdurur... Hepinize tavsiye ederim çok zevkli...
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
a
a
A Rh (+)aman abi ben de karin ilk yagdigi gun bindim ama gercekten tehlikeli oldugunu simdi simdi anliyorum. sirtimda komple sirtlik vardi, korumalar vardi ama nedense ben pek bi guvende hissedemedim kendimi. yani yol altimdan kayivercekmis gibi geldi. benim lastikler dandik belki ondandir gerci :P:P:P
bizim lastikle metzeler gercekten fark ediyo mu? -soruya bak hizaya gel- :P:P:P:P
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Yokya bizim lastikler daha iyi, aşınmıyo erimiyo ne güzel dimi :P :P :PMr.Quanta Nickli Üyeden Alıntı
caponord
Samsun
B Rh (+)benimde metzeler ama yeri öptüm ne hikmetse......
lastik ısınmadan hiç bi işe yaramıyo...soğukken hepsi aynı ...vıjjjtttt.. güm....
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)ya bırakın ne sezonu kapaması ya ben hala biniyorum
Yunus Emre
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Baba sen bu yüzden büyüksün işte, başkan bushta şu meşhur düşülemez denilen aletten düşmüştü, tayyipte attan düşmüştü bi aralar, sen ragalden düştün çokmu yavokan Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)