eline sağlık yaşar abicim.bu fiyatlara rr den iyisini BULAMAZSINIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Yazdırılabilir Görünüm
eline sağlık yaşar abicim.bu fiyatlara rr den iyisini BULAMAZSINIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
yaşar abim başına neler gelmiş yaaa zaten parçasının pahalı olması beni baya düşündürdü. seninde deneğimden anladığım kadarıyla en 500 girmemek lazım hayırlısı ozaman umarım daha iyilerini aLIRIM
Alıntı:
emrac Nickli Üyeden Alıntı
SUZİKİ - HONDA ve YAMAHA bu markaların servis ve parça sorunu yok yanlız suziki ve hondaların parçasıda baya tuzlu haberin olsun
sağol abim öncelik motorum satılması şart tabiki sonrasında baklım artık honda zaten alamam şuanda virago535 olabilir eğer satarsam ama yaşar baba
Yamaha'nın da durumu iyi değil aslında konu yedek parçaya gelince.Beldeyama'ya kargolar gemi yoluyla geliyormuş , bazı parçaların gelmesi 4-5 ayı buluyormuş.
Not:Ben internetten okuduklarımı söylüyorum , kendi tecrübelerim değil , ancak sikayetvar.com ' da yamaha veya beldeyama kelimelerini aratırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.)
Alıntı:
ekselans Nickli Üyeden Alıntı
Evet bencede alınabilecek iyi bir motor :evil: honda magna şehir içinde 400 ykr yakıyo uzun yoldada 250 ykr falan, zengin işi bu motor bizi aşar :idea:
batis şikayetim vara bakarsan hersyden sıkyet eden var doğaldır okadarı
Orası da doğru emrac , ancak Beldeyama hakkındaki şikayetler diğerlerine nazaran oldukça fazla.
Arkadaşlar merhaba,
Şu tesadüfe bakın, bende bu 3. vites dişlisi sorunu sonrası (bu arada yedek parçaları aldım ve motor toplandı, pazar günü 200km yaptım alette tık yok, eskisinden iyi olmuş, vitesler yağ gibi geçiyo, oh be!) motor arayışımda bir EN 500'e rastladım.
Motor harika 8) , prensipte anlaştık ve nişanlıma göstermesi kaldı, bu arada bende araştırıyorum doğru iş mi yapıyorum diye.
Neyseki sorduğum ve bu konuda pek bilgili olan abilerim bana "motoru alma!" dedi. :? Aynen sizin de yazdığınız üzere yedek parça sorunu yüzünden. Ama gel gör ki motoru kullandım müthiş kaçıyo, insan gazı köklemeye korkuyo, bu ne güç yaw!!?? :cheesy:
170 kg motora 50 beygir koyarsan olacağı bu!
Şimdi fiyat uygun, motorun çekişi müthiş, temiz ve bakımlı ama "Alma" dendi ya, ne yaparsın???? :?:
Bana bir çare lütfen...
Garfield
al kardeşim al uhdesi içinde kalmasın yanlız alacağın abd... vulcan model çelik janrtlımı iinşallah öyledir çünkü onlar daha kullanışlı ve performanslı