Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

emrac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

emrah özaslan
    Öğrenci
     rr250/9
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

en 500 hakkında yorumlar

merhaba arkadşlar RR mı satıp kawasaki en500 almayı düşünüyorum tecrübesi olan bilen varsa fikrinizi almak istiyorum.görüntü olarak rr yanından geçemez bana kalırsa ama motoru falan çok beğendim çok kullanışlı motor 50beygir çok hoşuma gitti.şimdiden teşekkürler...

KAZASIZ SÜRÜŞLER HE BİDE UNUTMADAN KALIN GİYİNİN KIŞ MEVSİMİ MALUM HASTA OLMAYALIM

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Re: en 500 hakkında yorumlar

Alıntı emrac Nickli Üyeden Alıntı
    merhaba arkadşlar RR mı satıp kawasaki en500 almayı düşünüyorum tecrübesi olan bilen varsa fikrinizi almak istiyorum.görüntü olarak rr yanından geçemez bana kalırsa ama motoru falan çok beğendim çok kullanışlı motor 50beygir çok hoşuma gitti.şimdiden teşekkürler...

KAZASIZ SÜRÜŞLER HE BİDE UNUTMADAN KALIN GİYİNİN KIŞ MEVSİMİ MALUM HASTA OLMAYALIM

aslan biraderim al sana aşağıda bi EN500 binicisi

bu amerikan vulcan tipi

buda tel jantlı japon versiyonu

bizim RR'lerle arasındaki fark RR.lerle max. 130 km. EN500 ilede max tek kişi 155 km. yaparsın aradaki fark bence cok değil artı parçaları çok pahalı vede cok zor bulursun . doğru dürüst ustası ve servisleride yok yaniii çok ararsın RR'ni çok eeee başka ne deyim hayırlısı olsun
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

b
    a
     a
     a
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ayni topic'i gecenlerde ben acmayi dusunuyodum. bende de cok acayip bi en500 sevdasi var ama hayirlisi bakalim. ya aslinda V motor olsaydi bi dakka dusunmezdim. aslinda dusunurdum, parayi nerden bulcam die :P:P

Efsane bir motosiklet bence , şahsen kullanmadım ancak imkanım olsa kesinlikle alırdım.Kaç model olduğu , kilometresi ve fiyatı da önemli tabi.

emrah özaslan
    Öğrenci
     rr250/9
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    aslanburclu abim sen sonunda satırmaktan vaz geçireceksin beni kafaya koydun bunu :D

bir kaç kişiden daha duydum bunu işte o düşündürdü beni kararsız kaldım abim:S

aslanburclu abimiz yedek parça konusunda haklı , müthiş pahalı olduğunu duymuştum ben de.

emrah özaslan
    Öğrenci
     rr250/9
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bakalım ne yapıcaz artık bir düşüncemde yamaha virago 535 yada dragstar ama onun için yazı beklemem gerekecek oysa bu piyasadan yararlanmak istiyorum fakat en500 bindiğimde gerçekten atak bir motor olduğunu anlıyorsunz hoşuma gitti hayırlsı bakalım düşünceni paylaştığın için ayrıca teşekkür ederim yaşar abim

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Bence yaşar komtanımı dinle, en eski motorcumuz o ;)

ekselans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gökhan mangaoğlu
    ticaret
     regal raptor 2007ve gv650aquila
     pendik
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    kardeşim ben senin yerinde olsam honda magna alırdım.4 silindir 4 eksoz performans o biçim egzos sesi varyaaaa aman sabahlar olmasın.tabih tercih senin.ama makina varyaa öyle 150,180,2kişi falan farketmiyo,bozmak istesende bozamazsın. buda benim fikrim
    ben güzele güzel demem, kafam güzel olmayınca

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    üste gördüğünüz kırmızı EN500'ü canım kadar severdim .... ama imanıma canıma yetti çok atik olduğu için virajlarda acayip kıç atıyordu lastikleriminde her zaman yeni olmasına karşılık... nedenmi sattım ... bakın okuyunda gülün biraz ist.yeni tayin oldum mesaiye onunla gidip geliyordum bir gün mesaiden geldim ve motoru bıraktım sabah mesaiye gidecem çalıştıracam marşa bastım tık yok ?????? şaşırdım kaldım başka akü ile bastık yine tık yok .yaw hiç yapmak istemediğim iş şöyle bir vurdurdum yerleri kazıyo boşta gidiyo vurduruyorum yine yerleri kazıyo aldı beni bi telaş
    istanbulda 4 sene önce yetkili serviside yok hatta türkiyede de yoktu (geçen sene fuarda kawasakicilere çattım servisi olmayan motorları satıyorsunuz nasıl vicdanla satışa çıktınız dedim onlarda artık açtıklarını söylediler doğruysa) neyse 1,2 özel servisi aradım abi yatak sarmıştır dediler kayserideki ustamı aradım aynı cevap.. konyadaki usta arkadaşımı aradım oda garip bir cevap silindire benzın almıştır sıkıştırıyordur dedi...(bujileri açtım baktım bi numara yok) erzincandaki tamirci bi arkadaşımı aradım oda kol kırmıştır dedi bakın işye kawasakinin hali tabi o zamanlar
    kafam iyice bulandı benim derdim daha hiç açılmamış motorumu kurcalatmamaktı... tabi aldığım cevaplarda hiç açocı değildi aldım takım taklavatı ben açacaktım... aklıma yılar önce bi göreve giderken başıma gelen bi arızaydı marş dişlisi kırılıp sıkışmaydı bunu baz alarak sökmeye başladım ve söktüm tahminime çok yakındı

......................... olay ne miymiş şarsı üreten şarz dinamosunun kapağa monte edilmiş yanı yapıştırılmış yastıklardan 2 tanesi kopmuş bunlardan biri kırılmış marş dişlisine sıkışmış oda motora direk bağlı olduğu için motoru sıkmış dönmeme sebebide buymuş ordaki parçaları temizledim kopan yastıkları yerine yapıştırdım bir tanesi parçalandığı için kaln parçaları yapıştırdım .tek marş hemen çalıştı yaw bi sevindim ama akşam sevincim yine bitti motor şarjı 13.7 dc. volt vermesi gerkirken 11.6 dc volt veriyo yani aküyü tam değil hiç şarj etmediğini gördüm ... içime oturdu hadi başladık istanbulda o yan yastıkların olduğu motor kapağını aramaya ara ara 2 yerde buldum onlarda çıkma biri 750.ytl..diğeri 1000 dolar istediği valla ne yapacağımı şaşırdım en sonunda nemi yaptım aküyü güzelce bir şarj ve motoru sattım ... işte bişeyler anladıysanız artık EN500 sevenleri.....

nankörlük yapmayım çok gezdim ama ufacık bir olay bana motorumu sattırdı...
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)