-
Eeee. Cep telefonu olunca çeşmeden akan su gibi gıymetin galmıyo hep el altında oluyosun. Ama cep olmadı mı çeşmelerde su olmayınca (ki Angaralılar bunu iyi bilir) el üstünde olursun şişe suyu gibin. Hehehe. Neyse hadi millet gidiyoz mu bu hafta sonu bakın şansımız gittikçe azalıyo 1 ay dışarı çıkamam bi daha ona göre....
-
ikimiz varız saaaaadece...
e zor tabiii...
biraz cesaret ister...
kar... soğuk... çadır... uyku tulumu...
ne yapalım
-
Kesin anlaştık mı? Zaten araba da başa bela olur atlarız otobüse gider geliriz. Aksu abi de gelecem dedi ama bilmem gaari.
-
2 kişiyseniz yeter sayı, ama malzemeniz şimdiki şartlara uygunsa gidin, yoksa çile olur gezi.
-
kastamonu ılgazdan bahsediyosanız evet bumevsimde yoğun kar olur orda ben çankırıdan gelirken girmiştim bikeresinde 2 günde çıkmıştım mondıal 125 mt ile kastomonu merkeze indiğimde cennete geldiğimi sanmıştım,giderken herşeyi hesaplamanızı öneririm,kafa olarak hazır hissederseniz kendinizi zevkli olur kanısındayım,eğer giderseniz fotoları eklersiniz bizde bakarız iyi eğlenceler şimdilik
-
o zaman şimdilik üç kişiyiz...
korkutmayın insanları altı üstü kamp yapacaz, medeniyetten uzaklaşmayacağız yani...
zirve gibi birşey isterseniz o zaman gerekli malzeme listesi bir sayfayı geçer.
kış tırmanışı değil, kamp saadece...