:p:p:p:x:x:x...bunu bende cok dusundum...kıme askıntı olsamda yaptırsam dıye...
durun hele.ben bı su radyatorcuyle bı konusayım buradan da sıze bısıler yazarım...
Yazdırılabilir Görünüm
Ne uğraşıyorsunuz servis falan, motor olmuş bilmem kaç km. daha ne garanti peşinde koşturuyorsunuz. Ankara da bizim Rommel-Bilgehan ın radyatör de delikdi, garantiden yenisi geldi o da delik çıktı, geçen hafta gittik Şaşmaz da radyatörcüye dedik komple değiştir, bakır radyatöre aktarma yapıldı eskisinin kazanı ve ayakları, toplam 80 YTL. verildi. Takılan ile orjinali karşılaştırdık biri 124 gibi biri de mercedes gibi duruyordu. Bizim orjinal radyatörler tamir olayına pek yatkın değil.
orijinal radyatörün üzerini kelepçelerle sarıp sarmalayıp genleşmesini engelliyorlar... ben öyle yaptırmıştım... dipsiz gölde bile patlatamamıştım..
emre otomotiv & rsv motor: menderes akbaş
15 gün beni oyaladılar, dayanamadım parama kıydım problem spot motor sarıkayalar servisinde 1 gün içinde halloldu. böyle firmalara, insanlara güvenmeyin, bilmeden etmeden benim gibi hata edip iş yapmayın.
dostum kaça malettin???
müşür de arızalıydı japon parçacısından corolla müşürü aldım birebir uyuyor aklınızda olsun çin malı orjinal müşür 35 lirayken orjinal toyota müşürü 22 ytl.
20 Radyatör tamirine 22 müşüre 30 da spot motora bıraktım 72 ytl ye problem tamamiyle çözüldü. hepsine helal olsun, rsv motor gibi servislere de lanet okuyorum bir günlük iş için beni 15 gün oyaladılar
yanlız her müşür aynı değil bazıları ince bazıları kalın o yuzden kendi müşürünüzü götürmeden almayın.