Geçmiş olsun benim sadist:shock:kardeşim.Allah beterinden korusun.Lütfen daha dikkatli ol.Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
Yazdırılabilir Görünüm
Geçmiş olsun benim sadist:shock:kardeşim.Allah beterinden korusun.Lütfen daha dikkatli ol.Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
hepinize sonsuz teşekkür dostlar kimsenin tekerine taş değmez işallah..
ben hep motora binerken arabaya biniyomuşum gibi geliyo reflekslerde hep o yönde çalışıyo ama napalım düşe kalka alışcaz önemli olan burak kardeşiminde dediği gibi düştükten sonra ne düştük ama lan diyebilmek..:p
sağlıcakla kalın..8)
Eeee sende motorcu oldun artık, daha motorcu olamayanlar düşüsün artıkın :mrgreen:
dostum çok geçmiş olsun... Allah beterinden korusun...
gecmıs olsun
ben de gecen bılkent koprude dusecem sandım bı ara vıraja gırmeden once hızımı azalttım ama yetmemıs olacak kı kontrayı basıyorum hala yetmıyor duvara duvara gıdesı var motorun bıraz daha bastım fazla yatmaya basladı ve vıraj da olması gerektıgı gıbı vıraj ıcı egıme sahıp degıl yalpalamaya basladı motor bıraz daha yatırsam teker yerden kesılecek ben de bıraz yatırdım bıraz dogrulttum ayakları da peglerden yere saldım dengelemek gerekır dıye yalpalıya yalpalıya aldım vırajı
ama bu olaydan cıkardıgım ders bundan sonra vıraja gırmeden vırajı daha ıyı analız edıp hızı tam ayarlamam gerektıgı oldu :)
geçmiş olsun arkadaş...
bi ara mesaj altı yazılardan birinde sanırım ilker' in(koparal) mesajlarının altında yazıyordu. 'kedilerden (yada köpeklerden) nefret ediyorum' gibi bişeydi sanırım.. artık neden nefret ettiğini çok iyi anlıyabiliyorum. tam köpek karşıya geçti derken birinin korkutmasıyla önüme atlayı verdi.. aynı zamanda hem sola kaçıp hem fren miren derken motor yan yattı,bense iki takla(kaleci uçuşu misali, üçtüktan sonra ikisefer yuvarlanmadan kalkmazlarya aynısı) allahtan ne motor da ne bende bişey yok.. ama artık daha tedbirliyim.. sanada geçmiş olsun umarım bidaha başımıza gelmez.. (korumalarım takılı olmasa çok hasar görebilirdim, lütfen ihmal etmiyelim)
geçmiş olsun.:shock:
artçı ıle yol alınca hele ki düşük hızlarda didon hafifliyor en ufak sol veya sag bile yetebiliyor dengeyi kaybetmeye:? neyse önemli olan cana birsey olmasın.