Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

bozkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ali BOZKURT
    Türk Silahlı Kuvvetleri
     KUBA 150-25
     Balıkesir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Geçmiş olsun benim sadistkardeşim.Allah beterinden korusun.Lütfen daha dikkatli ol.Kazasız sürüşler.
    Sağlıcakla kal.

mastakilla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

emre özmen
    bilişim
     yok
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hepinize sonsuz teşekkür dostlar kimsenin tekerine taş değmez işallah..

ben hep motora binerken arabaya biniyomuşum gibi geliyo reflekslerde hep o yönde çalışıyo ama napalım düşe kalka alışcaz önemli olan burak kardeşiminde dediği gibi düştükten sonra ne düştük ama lan diyebilmek..

sağlıcakla kalın..

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Eeee sende motorcu oldun artık, daha motorcu olamayanlar düşüsün artıkın :mrgreen:

kaanka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper Kaan Ka...
    Bankacı
     Artık yok ;(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    dostum çok geçmiş olsun... Allah beterinden korusun...

leventse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

L
    Öğrenci
     keeway sl 150
     1
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    gecmıs olsun

ben de gecen bılkent koprude dusecem sandım bı ara vıraja gırmeden once hızımı azalttım ama yetmemıs olacak kı kontrayı basıyorum hala yetmıyor duvara duvara gıdesı var motorun bıraz daha bastım fazla yatmaya basladı ve vıraj da olması gerektıgı gıbı vıraj ıcı egıme sahıp degıl yalpalamaya basladı motor bıraz daha yatırsam teker yerden kesılecek ben de bıraz yatırdım bıraz dogrulttum ayakları da peglerden yere saldım dengelemek gerekır dıye yalpalıya yalpalıya aldım vırajı

ama bu olaydan cıkardıgım ders bundan sonra vıraja gırmeden vırajı daha ıyı analız edıp hızı tam ayarlamam gerektıgı oldu

emre özmen
    bilişim
     yok
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı leventse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gecmıs olsun

ben de gecen bılkent koprude dusecem sandım bı ara vıraja gırmeden once hızımı azalttım ama yetmemıs olacak kı kontrayı basıyorum hala yetmıyor duvara duvara gıdesı var motorun bıraz daha bastım fazla yatmaya basladı ve vıraj da olması gerektıgı gıbı vıraj ıcı egıme sahıp degıl yalpalamaya basladı motor bıraz daha yatırsam teker yerden kesılecek ben de bıraz yatırdım bıraz dogrulttum ayakları da peglerden yere saldım dengelemek gerekır dıye yalpalıya yalpalıya aldım vırajı

ama bu olaydan cıkardıgım ders bundan sonra vıraja gırmeden vırajı daha ıyı analız edıp hızı tam ayarlamam gerektıgı oldu
    aman dostum bilkent köprüsünde az araçmı birbirine girdi, iki güne bir ben bi spin atmış, yoldan çıkmış araba görüyorum orda..

iş motora gelince biraz daha zorlaşıyo durum.. sanırım en son düşmek istediğim yerlerden biridir ora..:D

leventse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

L
    Öğrenci
     keeway sl 150
     1
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı mastakilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aman dostum bilkent köprüsünde az araçmı birbirine girdi, iki güne bir ben bi spin atmış, yoldan çıkmış araba görüyorum orda..

iş motora gelince biraz daha zorlaşıyo durum.. sanırım en son düşmek istediğim yerlerden biridir ora..:D
    evet orada baya kaza oluyor tam o sıra arkamdan da araba gelıyordu baya yusuf yusuf oldum :?:|

gençer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gençer Güden
    Mimarlık
     RR dd 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    geçmiş olsun arkadaş...

bi ara mesaj altı yazılardan birinde sanırım ilker' in(koparal) mesajlarının altında yazıyordu. 'kedilerden (yada köpeklerden) nefret ediyorum' gibi bişeydi sanırım.. artık neden nefret ettiğini çok iyi anlıyabiliyorum. tam köpek karşıya geçti derken birinin korkutmasıyla önüme atlayı verdi.. aynı zamanda hem sola kaçıp hem fren miren derken motor yan yattı,bense iki takla(kaleci uçuşu misali, üçtüktan sonra ikisefer yuvarlanmadan kalkmazlarya aynısı) allahtan ne motor da ne bende bişey yok.. ama artık daha tedbirliyim.. sanada geçmiş olsun umarım bidaha başımıza gelmez.. (korumalarım takılı olmasa çok hasar görebilirdim, lütfen ihmal etmiyelim)
    En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((

emre özmen
    bilişim
     yok
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı gençer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun arkadaş...

bi ara mesaj altı yazılardan birinde sanırım ilker' in(koparal) mesajlarının altında yazıyordu. 'kedilerden (yada köpeklerden) nefret ediyorum' gibi bişeydi sanırım.. artık neden nefret ettiğini çok iyi anlıyabiliyorum. tam köpek karşıya geçti derken birinin korkutmasıyla önüme atlayı verdi.. aynı zamanda hem sola kaçıp hem fren miren derken motor yan yattı,bense iki takla(kaleci uçuşu misali, üçtüktan sonra ikisefer yuvarlanmadan kalkmazlarya aynısı) allahtan ne motor da ne bende bişey yok.. ama artık daha tedbirliyim.. sanada geçmiş olsun umarım bidaha başımıza gelmez.. (korumalarım takılı olmasa çok hasar görebilirdim, lütfen ihmal etmiyelim)

sanada çok geçmiş olsun dostum.. hadi bizimki tecrübesizlik, dikkatsizlikte.. seninkinde çokta yapılcak bişey kalmamış nediyelim kimsenin başına gelmez işallah..

hakinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SERKAN PINARKUŞU
    Serbest Meslek
     REGAL RAPTOR E-9 KIMIZI
     Türkiye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    geçmiş olsun.

artçı ıle yol alınca hele ki düşük hızlarda didon hafifliyor en ufak sol veya sag bile yetebiliyor dengeyi kaybetmeye:? neyse önemli olan cana birsey olmasın.

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)