Kardeşim hayırlı uğurlu olsun dikkat et kendine bol bol pratik yap.Pratikler bitincede ilk buluşmada bişze katıl iyice pişersin
Yazdırılabilir Görünüm
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun dikkat et kendine bol bol pratik yap.Pratikler bitincede ilk buluşmada bişze katıl iyice pişersin
sağolasın aidikurt, inşallah bi aksilik çıkmazsa trilye de sizinle olmayı çok isterim.
Aramızda görmeyi çok isteriz.Hatta daha öncede bir buluşmada bekleriz.
motorumu kuzenle ortak aldık ve ben ehliyet alana kadar yani 2-3 ay motor onda olacak. ama motorsuz da kabul ederseniz aranızda olmayı isterim.
hayırlı olsun ,
kazasız sürüşler dilerim .... ama .... lütfen DİKKAT....
motorlu yada motorsuz herzaman aramızda görmek isteriz :)
Hadi hayırlısı olsun kardeşim, şimdiki hevesin her daim sürsün kazasız belasız bir ömür geçirirsin inşallah 2 teker üzerinde.
Hayırlı olsun dostum,
Yazının en güzel kısmı korumaların gerekliliği ile ilgili kısımdı... Yaz kış tam koruma ile trafiğe çıkacaksındır umarım...
İyi, keyifli ünlerde kullan kara panteri :)
Doğan kardeş hayırlı uğurlu olsun tekerine taş değmesin cıncıh gibi maşallah...Aman dikkat et iyice kendine güvenini kazan ortalık kasap dolu dallama kamyonculara taksilere ekmek arabasına tüpçüye sucuya aman dikkat.. :D
Hayırlı uğurlu olsun Doğan.
Aman dikkat ortak almışsınız motoru yakında kavga çıkar :-) Kuzenle aranız bozulmasın... Bu öyle bir zevktir ki sabaha kadar bilgisayarda oyun oynamaktan beter, bırakamazsın ayrı kalamzsın. Aç insan nasıl sadece yemek düşünebilirse, sen de motor kuzendeyken sadece motoru düşüneceksin. Özetle yürümez bu ortaklık, kavga yakındır. :-)))))
dostum güle güle iyi günler kullanın RR nizi allah kaza bela vermisin tekerine taş değmesin
ama gördüğüm kadarı ile arka çantasız almışsın
gerçi arkadaşlar bahsediyorlardı şimdi RR leri çantasız satıyorlar diye ama çanta koyma barlarıda yok onlarıda mı vermiyorlar yoksa senmi söktin
ilginç oldu :? walla RR ye rağbet olunca adamlar artık kısıp kısıp satıyorlar yakında sadece gidonu verecekler gerisi tercihli diyecekler :mrgreen: