Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 46 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

doğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğan Bostancı
    Tıp
     yamaha fz6 fazer
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

ilk regalim, ilk günlerim ve ilk gezim :)

Arkadaşlar sonunda regalime kavuştum. motorumu ilk teslim aldığımdaki heyecanımı anlatamam size. çocuklar gibi sevinçliydim kaskın içinde sürekli sırıtan bir tiptim yani. alır almaz işyerimin önüne çektim motoru ama pencerenin önündende ayrılamadım bir süre. sonra işten çıoktıktan sonra tecrübe kazanabilmek için ve pratik yapmak için tenha ve güzel bir yer buldum kendime ve yaklaşık 25-30 km kadar kullandım. inanılmaz keyifliydi. Yalnız ertesi gün ciddi bir maceraya atıldık kuzenimle , benim ehliyetim olmadığı içinve kuzenimdede ehliyet olduğu için , ben ehliyet alana kadar motor kuzenimde kalacaktı yani sakarya nın hendek ilçesine gitmesi gerekiyordu. yaklaşık 200 km uzaklıkta biryer burası. ya motoru bi araca yükleyip götürecektik yada kendimiz binerek gidecektik. bizde binerek gitmeye karar verdik ve yola çıktık. yeni motorda rodajın önemli olduğunu biliyorum ve motoru çok zorlamamak gerektiğinide biliyodum. ortalama 70-80 km hızla her 50 km de bir mola vererek 200 km yol yaptık ve hendeğe ulaştık. benim için inanılmaz bir tecrübe oldu. ve motor hiç sorun çıkarmadı. aslında çok tedirgindim ama gene de böyle bişeye kalkıştık. artık bende bir motor aşığıyım. sizlerle paylaşmak istedim.
    yalnız fotoğrafları nasıl koyacağımı bilemediğim için koyamadım . yardımcı olursanız fotoğraflarıda yayınlamak isterim.

selim sercek
    Serbest Meslek
     şimdilik belli değil
     Muğla
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hayırlı uğurlu olsun
    nice kazasız belsaız km'lere
    cevap yazarken solda smiley'lerin altında resim ekleme seçeneği var
    ordan browse tıklayarak istediğiniz fotoyu atabilirsiniz
    sevgiler saygılar

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bak şimdi cevap yazdığın yerin sol kısmında resim ekleye tıkla cıkan sayfanın üzerinde göz atı tıkla ordan pc.nin içindeki resmi bul göz at karesinde okuduktan sonra upload it yazan yere bas resim sayfana yerleşir sen yazı olarak görürsün sonra altta gönder hanesine bas bize gelsin hadi bakalım bu kadar basit bunuda daha yapamazsan çok kızarım haaaaaa

hadeeeee kolay gelsin
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

agresus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    doğanım, acemim, yeni sevdalım... ne güssel etmişsin yaww.. fekat sıfır bi motorda 1000km ye gelmeden 70-80 görmemek daha hayırlıdır... rodaj için tek kişi 300-400 km 5.viteste 60'ı geçmemek gerekir... 500 km den sonra devir yavaşça erttırılır 5.vites70 falan... ama arada gaz kesilirr , gaz verilir... ii dirr.. 100 kmden sonra 80-90... 1200 km gibin de bassarsın yavaş yavaşş.. sürat sevmiyosanda düşük viteste devirli kullanırsın ki makine sağır kalmasın... kuzenede sööle en azından 500kmye kadar yüklenmesin makineye...
    resim ekleme işine geline... cevap yazlardan birine bas.. resim ekleyi tıkla.. bi kare sayfa çıkacak karşına... borrowsa bass.. resim bilgisayarında hangi dosyadaysa oraya gel.. resmi seç.. upload de... bekle.. 1.5 2 dakka falan sürebiliyo... tık eder zati.. abuk sabuk bişiler yazar mesaj kutusunun içinde .. annaki resmi yülemişsin.. göndere bass ve resmi göndermiş olmanın keyfini yaşaaa....

tekrar hayırlı olsun...

bu arada ben mesaj yazarkene herkesler yazıp göndermiş bile resim mevzuunu ..idare et artıkk..
    SSUUUUuuu...!

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    doğan kardeş güle güle kullan .. yakışmışsın yanee motürüne..
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

Doğan Bostancı
    Tıp
     yamaha fz6 fazer
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    haklısınız bende kuzenin aklına uydum işte yoksa içim gitti hep yeni motorla basmamak gerekiyo diye. ama şunu anladım ki motor aksesuarlarının hiçbiri süs için değilmiş. en güzel uzun yolda anlaşılıyor. iyi bi kask lazım kötü olursa rüzgar ve ses alıyor. maske lazım kask olsa bile gene rüzgar giriyor. özel pantolon yada tulum lazım bacaklar üşüyor. hızını iyi ayarlamak lazım yoksa otobüs ve kamyonların rüzgarı yolda kalmanı zorlaştırıyor, karda kaymasın diye asfaltı tıırtırlı yapıyolar ya lastikleri onun üstüne getirmemek lazım dengeyi acayip bozuyor. bunlar naçizane tecrübelerim oldu. benim gibi acemi arkadaşlara lazım olacaktır.

agresus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    maşşallah.. tekerine taş eğmesin, Mevlam kaza bela vermesin.... ne güssel miş yaww...
    SSUUUUuuu...!

Doğan Bostancı
    Tıp
     yamaha fz6 fazer
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hepinize çok teşekkürler. motorun üzerinde özgürlük hissinin hiç bukadar hissedileceğini tahmin etmemiştim doğrusu. benim için harika bir hafta sonu oldu. şimdi tüm motor tutkunlarının duygulşarını daha iyi anlıyorum.

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    aman ayakların yere bassın kardeş...motorun bütün güzellikleri düşene kadar ..düştünmü içini çok derin bi nefret de kaplayabilir...çok canın yanabilir allah göstermesin...
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

Doğan Bostancı
    Tıp
     yamaha fz6 fazer
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    evet haklısın , asla şakaya, gaza ve ihmale gelmeyecek bir iş. keyifli olduğu kadar da tehlikeli olduğunu farkındayım. inşallah hiçbirimiz böyle kötü deneyimler yaşamayız.

Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)