Arkadaşlar sonunda regalime kavuştum. motorumu ilk teslim aldığımdaki heyecanımı anlatamam size. çocuklar gibi sevinçliydim kaskın içinde sürekli sırıtan bir tiptim yani. alır almaz işyerimin önüne çektim motoru ama pencerenin önündende ayrılamadım bir süre. sonra işten çıoktıktan sonra tecrübe kazanabilmek için ve pratik yapmak için tenha ve güzel bir yer buldum kendime ve yaklaşık 25-30 km kadar kullandım. inanılmaz keyifliydi. Yalnız ertesi gün ciddi bir maceraya atıldık kuzenimle , benim ehliyetim olmadığı içinve kuzenimdede ehliyet olduğu için , ben ehliyet alana kadar motor kuzenimde kalacaktı yani sakarya nın hendek ilçesine gitmesi gerekiyordu. yaklaşık 200 km uzaklıkta biryer burası. ya motoru bi araca yükleyip götürecektik yada kendimiz binerek gidecektik. bizde binerek gitmeye karar verdik ve yola çıktık. yeni motorda rodajın önemli olduğunu biliyorum ve motoru çok zorlamamak gerektiğinide biliyodum. ortalama 70-80 km hızla her 50 km de bir mola vererek 200 km yol yaptık ve hendeğe ulaştık. benim için inanılmaz bir tecrübe oldu. ve motor hiç sorun çıkarmadı. aslında çok tedirgindim ama gene de böyle bişeye kalkıştık. artık bende bir motor aşığıyım. sizlerle paylaşmak istedim.
yalnız fotoğrafları nasıl koyacağımı bilemediğim için koyamadım . yardımcı olursanız fotoğraflarıda yayınlamak isterim.
![]()

yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)