Sevdalısı ne kadar çoğalırsa, yedek parçası, aksesuarları da o kadar çoğalır :shock:8):)
Yazdırılabilir Görünüm
abi full den kastım ilk günden beri :mrgreen: öteki türlü motor ağlar :cry: ama onuda denedik hemde 2 kişi üstüne binip :D ama bi süre sonra ben oynamıom diyip küsüo ilk rolantide stop ediyo :D motorun ısısını bi ejderin ateş topu üflemesinden önceki gırtlak ısısıyla eşit ölçtük :p kısaca rambo gibi eğitioz pırpırı :x
abi adı pırpır :D rambo değil :P
bişi olmaz abi hemen öyle bi keresinde kıbrısta kontaktör nalları dikmişti arabada. 120 dereceyi gördü araba uzun bi süre bişi olmadı. o 2 kişilik olayıda bi kere denedik sonucunu görünce bıraktık. normalde tek ben yüksek devir yardırıp belli aralıklarla dinlendirip eğitiorum :D
Hayırlı olsun,Dokin kazasız sürüşler dilerim.
kafa karıştırmak gibi olmasın. siz standartı uygulayın sonra aracınıza birşey olur vs bizden olmasın yani :)
aracımı sıfır km bayiden alırım.
marşa basarım yeterli seviyeye kadar ısınmasını ara gaz vere vere beklerim.
yeterli ısıya ulaştığı zaman fabrikanın içine koyduğu yağı değiştiririm.
aşağı yukarı 50 100 km sakin kullanırım ancak sürekli vites değiştiririm dişliler alışsın birbirine. bu vites değiştirmenin oluşturduğu devirlenmeler vs parçaların birbirine alışma sürecine karter'de illaki metal tozu ufak metal parçacıkları birikecektir illaki sürtünmeden dolayı ardından tekrar yağ değiştiririm.
sürekli ani hızlanır redline'a aşağı yukarı gelir gelmez derken vites değiştiririm. ani dururum sürekli vites değiştiririm aşağı yukarı ara gazları son hızı derken derken vsvs.. uzun bir müdden böyle kullandıktan sonra tekrar yağını değiştiririm ve diğer extra bakımlarını aksatmam
anlatmak istediğim. hareketliyimdir sürek dur kalk hızlan yavaşla her vitesde limitlerini zorlarım makinanın 8) bi nevi ilk 2500 km'ye kadar hareketli olarak sürekli yağ değiştirmekle geçiyor vaktim :)
bu zamana kadar bir eksisini değil artısını gördüm hep ve BİLİNÇ'li olarak yapıldığı taktirde araç için oldukça yararlı birşey benim gözümde.
kitabına göre rodajı yapılmış aynı marka model araç ile benimkini test ederim test ettiğim aracı sürünce gitmiyor resmen benim gözümde benim aracımı test eden şahıs extra modifiyemi yaptın ne bu uçuyor resmen diyor her seferinde...
Eski araçlarda evet rodaj var ve olmalıdır Çünkü parçaların kesimi ve yapısı günümüz teknolojisi ile olmadığı için parçaların birbirine alışma evresinde biraz dikkatli olunmak zorunda
Bir çoğumuza garip gelsede, artık rodaj mı kaldı? densede mekanik var olduğu sürece alışma süreci olacaktır.
rodaj tamamen bilinçi olarak yapılmalıdır hata küte kullanılmamlıdır
benim yaptığım bilinçli olarak hor kullanmak gibi görünsede öyle değil aslında
EMİX, abi senin bu dediğini birçok form sitesinde de okudum.. sıfır motoru alıp da rodaj yapan 2 farklı insan var. biri kitabında yazdığı gibi şöle böle yapan, ikincisi senin gibi motoru en baştan itibaren açan, yoran bir kullanıcı. her ikisinin artıları da vardır eksileri de vardır. ama diğer sitelerde de insan şu kanıya varmış özetlemek gerekirse, eski araçlarda rodaj yapılmalıdır ama yeni model araçların rodaja ihtiyacı yoktur.. şimdi çok tereddütte kaldım. bu bence çok önemli ve kesin bir sonuca ulaşması gereken bir konu. en net bilgiyi nerden alıcam bilmiyorum.. yarın emre motoru arayıp sorcam. salı ya da çarş günü motorumu anahtar teslim almaya gidiyorum. o güne kadar kararımı vermeliyim nasıl yapıcam. şimdiden teşekkürler. kafa karıştırmiym dedin sevgili Emix ama tüm düşüncelerimi değiştirdin şimdi aklımda onca soru işareti başladı :D ;))