arkadaşlar konuyu hortlatıyorum haberiniz olsun. aynı sorun bendede var umarım ali usta banada karbüratör bozuk demez lakin derse motorlandda garantiden kavga gürültü değiştirmek durumunda kalacağım :)
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaşlar konuyu hortlatıyorum haberiniz olsun. aynı sorun bendede var umarım ali usta banada karbüratör bozuk demez lakin derse motorlandda garantiden kavga gürültü değiştirmek durumunda kalacağım :)
Herkese günaydın arkadaşlar tabiri caisse bugun denizin ortasında kaldım :) Boğaz içi köprüsünün tam ortasında sabah sıkıntısız çalıstırdım ve 35 km yol yaptım sonra seyir halındeyken istop etti korna falan calışmadı farlar sinyaller hepsi iptal vurdurarak calıstırdım ancak 10-15 mt gittikten sonra yine istop etti tektrat tekrar denedim bu şekilde 5 km daha ilerledim ama ter içinde koldıgım için ve iş yerime yaklaştıgım için oracıkta bıraktım :( Konu hkkında acıl yardım istiyorum arkadaşlar
yokmu kimse arkadaşlar.
Sigortan patlamış olabilir. Onu kontrol ettin mi? Akü kapağının altında oluyor. Celil abi daha detaylı bilgi verecektir.