arkadaşlar konuyu hortlatıyorum haberiniz olsun. aynı sorun bendede var umarım ali usta banada karbüratör bozuk demez lakin derse motorlandda garantiden kavga gürültü değiştirmek durumunda kalacağım![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)arkadaşlar konuyu hortlatıyorum haberiniz olsun. aynı sorun bendede var umarım ali usta banada karbüratör bozuk demez lakin derse motorlandda garantiden kavga gürültü değiştirmek durumunda kalacağım![]()

🤟🤟🤟🤟🤟
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
B Rh (+)Herkese günaydın arkadaşlar tabiri caisse bugun denizin ortasında kaldımBoğaz içi köprüsünün tam ortasında sabah sıkıntısız çalıstırdım ve 35 km yol yaptım sonra seyir halındeyken istop etti korna falan calışmadı farlar sinyaller hepsi iptal vurdurarak calıstırdım ancak 10-15 mt gittikten sonra yine istop etti tektrat tekrar denedim bu şekilde 5 km daha ilerledim ama ter içinde koldıgım için ve iş yerime yaklaştıgım için oracıkta bıraktım :( Konu hkkında acıl yardım istiyorum arkadaşlar
Konu Zafer tarafından (07.Ağustos.2013 Saat 09:16 ) değiştirilmiştir.

🤟🤟🤟🤟🤟
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
B Rh (+)yokmu kimse arkadaşlar.
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Sigortan patlamış olabilir. Onu kontrol ettin mi? Akü kapağının altında oluyor. Celil abi daha detaylı bilgi verecektir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)