korumalar gerçekten en önemlisi atlamamak lazım 8)
Yazdırılabilir Görünüm
Ben 2 yıldır 250 E-9 Kullanıcısıyım.Motorumla Ayvalık,Adapazarı,Karasu,İznik,Kefken Vs. İki kişiyle gidip geliyorum.
Herhangi bir araz çıkartmadı şükürler olsun.Yalnızca fan problemi yaşamıştım ilk aldığım yılda.O fanlarıda daha
büyük ve yüksek devirli fanlarla değiştirdim, o sorunu da ortadan kaldırmış oldum.Yakıt konusunda ise motoru fazla sıkıştırmazsan km. 17-20 krş. arasında yakıyor.
Bu arada motorumu satmaya karar verdim.İlgilenenler için www.sahibinden.com - İlan No. 92790709
ilk motor deneyimim olucak ve acemiyim, dediğiniz motorlar ilk başta acemi biri için pahalı. yani sonuçta bmw tabi aslında ama, bnm ilk motor deneyimim olucak düşücem kalkıcam motoru düşürücem, hem motora yazık hemde büyük ihtimal ben turdan allah kısmet ederde dönmeyi başarırsam o motor perte çıkmış olur gibime geliyor. o yüzden ilk başta cok kaliteli pahalı bir motor almayı düşünmüyorum. ama eminim uzun yolda bmw kalitesini yaşamak bir başkadır.acemiliğimi attıktan sonra inşallah 8)
Ben yaklaşık 3 senedir 250-9b kullanıyorum . 2 sene önce Gökçeada-istanbul-gökçeada-fethiye-istanbul yaptım
Fethiyeden dönerken aynı gün içinde izmir duraklamalı istanbul yaptım ve hiç bir sıkıntı çekmedim motorla ilgili olarak.Eşyalar tulum çadır oldukça yüklüydü motor, zaten benim ağırlığım bile yeter :)
Bende önümüzde ki sene bir arkadaşla beraber ege-akdeniz turu düşünüyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
kardeşim bende çaresiz, kadro alınca motor almayı bekliyorum... ege-akdeniz rotam bile belli:) :) :) aslında sitede ortak bir zihin yapısı var. inş. motorları alabilirsek seneye organize bir tur yapmak güzelde olur