beyler iyi günler.. öncelikle hepinize merhaba, ben henüz bir motor sahibi değilim, fakat önümüzdeki yaz bir arkadaşımla birlikte iki motor ege,akdeniz turuna çıkmak istiyoruz. arkadaşımla baktığımız da tip ve fiyat olarak regal raptorler hoşumuza gitti. sizler de bu motorların kullanıcısı olarak acaba uzun yol için tavsiye edermisiniz. gördüğüm kadarı ile 250- ve 350 cc lik motorları var sadece. uzun yola dayanıklımıdır, bir depo ile kaç km. yol yapılır(üzerinde çantaları, çadırlar, uyku tulumları vs. düşünürsek..) bu gibi uzun yol için gerekli olan bilgileri araştırıyorum ve azönce bu siteyi buldum. düşüncelerinizi ve tecrübelerinizi aktarır bu konu da bizi aydınlatırsanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim..

yok
tekirdağ
0 Rh (+)
.suandada bi arkadasmz 4 gun icerisnde 2bin ustu km yapıyor..su sogutmali olmasi avantaj sagliyr.Benzin yakma oranida motora gore degiseblmektyken ortalama 20 kurus gbi br rakam soyleneblir.Bir rr kullanicsi olarak tavsiye ederim

boğulma fobimi de işin içine katarsak gece hayatı benim için daha cazip geliyor