Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 33 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: motor turu..

serhan
    harita teknikeri
     yok
     tekirdağ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

motor turu..

beyler iyi günler.. öncelikle hepinize merhaba, ben henüz bir motor sahibi değilim, fakat önümüzdeki yaz bir arkadaşımla birlikte iki motor ege,akdeniz turuna çıkmak istiyoruz. arkadaşımla baktığımız da tip ve fiyat olarak regal raptorler hoşumuza gitti. sizler de bu motorların kullanıcısı olarak acaba uzun yol için tavsiye edermisiniz. gördüğüm kadarı ile 250- ve 350 cc lik motorları var sadece. uzun yola dayanıklımıdır, bir depo ile kaç km. yol yapılır(üzerinde çantaları, çadırlar, uyku tulumları vs. düşünürsek..) bu gibi uzun yol için gerekli olan bilgileri araştırıyorum ve azönce bu siteyi buldum. düşüncelerinizi ve tecrübelerinizi aktarır bu konu da bizi aydınlatırsanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim..

av. Cevdet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevdet Yılmaz
    Avukat
     Gv 650
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Oncelikle aramıza hosgeldiniz,motoru almadan oncede forumumzda bulunmanizdan memnuniyet duyarız..Regalpaptorler ile yagmur altinda surus yapanda oldu su basmasinda su icinde yuzende.suandada bi arkadasmz 4 gun icerisnde 2bin ustu km yapıyor..su sogutmali olmasi avantaj sagliyr.Benzin yakma oranida motora gore degiseblmektyken ortalama 20 kurus gbi br rakam soyleneblir.Bir rr kullanicsi olarak tavsiye ederim

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,791
    Beğenilmiş
    7,000
    Merhaba serhan aramıza hoş geldin
    RR su ve fan soğutmalı 250 ve 350cc modelleri şehir içi dur kalk ve uzun yol için en dayanıklı uygun çin makinadır çok uzun yol yapacaksan bütçen uygunsa 350 cc daha torkludur yokuşlarda daha rahat edersin fakat bütçen müsait değilse 250 cc de sağlam yol yapar sorun olmaz dik rampalarda 80 km yüşer sıyırır düzde 120km yi görür çanta çadır eşya taşıma diğer makinalardan farkı yok eşyaları sisibara lastikli iplerle bağlarsın sorunsuz taşırsın bizler bu makinalarla çok uzun yollar yaptık maşallah yolda kalanımız olmadı bir depo benzin ortalama yedek hariç 250 km gider diyebiliriz çünki kullanıma göre + - değişir
    Konu CELİL tarafından (24.Temmuz.2012 Saat 10:16 ) değiştirilmiştir.

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    3-4 kez ege-akdeni turu yapmış biri olarak söylüyorum (otomobille), günde yapacağınız yol 500 km yi geçemez Bu da size ortalama 6 saat yapar. Gündüzleri yüzeceksiniz akşamları süreceksiniz ışıklandırmalarınıza dikkat edin ekstra ısıklar takın, sırt çantalarınıza reflektör yapıştırın.Ben bu motoru aldığım gün kesintisiz 350 km yol yaptım hiçbir sıkıntı çıkartmadı

This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

serhan
    harita teknikeri
     yok
     tekirdağ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı av. Cevdet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oncelikle aramıza hosgeldiniz,motoru almadan oncede forumumzda bulunmanizdan memnuniyet duyarız..Regalpaptorler ile yagmur altinda surus yapanda oldu su basmasinda su icinde yuzende.suandada bi arkadasmz 4 gun icerisnde 2bin ustu km yapıyor..su sogutmali olmasi avantaj sagliyr.Benzin yakma oranida motora gore degiseblmektyken ortalama 20 kurus gbi br rakam soyleneblir.Bir rr kullanicsi olarak tavsiye ederim
    hoşbulduk cevdet bey, eğer yağmurda, karda, çamurda da gitme özelliği var ise ben karadeniz turunu tercih ederim arkadaşım ege-akdeniz konusunda ısrarcı olsa da tercihim karadeniz aslında :mrgreen: fakat benzin ortalaması biraz fazla gibi geldi sanki ben citroen c4 1.6hdi 110 hp kullanıcısıyım ort. 170-180 Tl. gibi bir rakam sarfediyor. başka bir topicte bir arkadasın 600-800 cc lik makinaların 120-130 Tl. gibi yaktıklarından söz etmiş. sizce bu motor için bu yakıt tüketimi yüksek değil mi ?

serhan
    harita teknikeri
     yok
     tekirdağ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ozguralic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3-4 kez ege-akdeni turu yapmış biri olarak söylüyorum (otomobille), günde yapacağınız yol 500 km yi geçemez Bu da size ortalama 6 saat yapar. Gündüzleri yüzeceksiniz akşamları süreceksiniz ışıklandırmalarınıza dikkat edin ekstra ısıklar takın, sırt çantalarınıza reflektör yapıştırın.Ben bu motoru aldığım gün kesintisiz 350 km yol yaptım hiçbir sıkıntı çıkartmadı
    hoşbulduk özgür bey, ben gündüz kullanım, gece alkol almayı tercih ediyorum, malum tekirdağlıyız motor yakıt isterde biz istemezmiyiz boğulma fobimi de işin içine katarsak gece hayatı benim için daha cazip geliyor benim merak ettiğim bir durum da oturuş açısından(popo) iyi bir sele ile ağrıyı çözebiliriz ama o chopper'ın tutuşu,kollar yukarıda falan(bunu sorarken olm gidonu değiştirirsin diye aklımdan geçmiyor değilde cahilliğime verip yine de sorma gereği duyuyorum):mrgreen: insanı yormuyor mu onu cok merak ediyorum?

serhan
    harita teknikeri
     yok
     tekirdağ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba serhan aramıza hoş geldin
    RR su ve fan soğutmalı 250 ve 350cc modelleri şehir içi dur kalk ve uzun yol için en dayanıklı uygun çin makinadır çok uzun yol yapacaksan bütçen uygunsa 350 cc daha torkludur yokuşlarda daha rahat edersin fakat bütçen müsait değilse 250 cc de sağlam yol yapar sorun olmaz dik rampalarda 80 km yüşer sıyırır düzde 120km yi görür çanta çadır eşya taşıma diğer makinalardan farkı yok eşyaları sisibara lastikli iplerle bağlarsın sorunsuz taşırsın bizler bu makinalarla çok uzun yollar yaptık maşallah yolda kalanımız olmadı bir depo benzin ortalama yedek hariç 250 km gider diyebiliriz çünki kullanıma göre + - değişir
    teşekkürler celil bey, tecrübelerinize dayanarak, ozaman biz 250cc' lik motoru tercih etsek daha iyi olur. çünkü gerek ben gerek arkadasım hız manyağı tipler oldugumuz için, ilk defa bineceğimiz iki teker üzerinde yüksek hızı hiç düşünmüyoruz.tabi şimdilik acemiliği atana kadar ;) eğer söz konusu bir elenor shelby gt500 olsaydı tabutumun o olmasını isterdim tabi o ayrı

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,791
    Beğenilmiş
    7,000
    Alıntı serhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler celil bey, tecrübelerinize dayanarak, ozaman biz 250cc' lik motoru tercih etsek daha iyi olur. çünkü gerek ben gerek arkadasım hız manyağı tipler oldugumuz için, ilk defa bineceğimiz iki teker üzerinde yüksek hızı hiç düşünmüyoruz.tabi şimdilik acemiliği atana kadar ;) eğer söz konusu bir elenor shelby gt500 olsaydı tabutumun o olmasını isterdim tabi o ayrı
    iki makina arasındaki son hız farkı 20-30 km fazla değil önemli fark 350 cc nin torkunun daha iyi olması hedefine bakarsak tabi bütçen müsaitse 350cc al derim

serhan
    harita teknikeri
     yok
     tekirdağ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki makina arasındaki son hız farkı 20-30 km fazla değil önemli fark 350 cc nin torkunun daha iyi olması hedefine bakarsak tabi bütçen müsaitse 350cc al derim
    ozaman 350 lik daha uygun tabi iki cc arasındaki fiyat farkı da uçurumlar söz konusu değil.10.000TL. motor 2000TL. de kask mont vs. güvenlik için ayırıcam, malum ilk kez motora binicem ve uzun yola cıkıcam. sanırım manyaklık cidden parayla değil. bin arabana git kardeşim motor benim neyime

turq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahim a
    serbest
     RR 250E-9
     BURSA
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    2
    Sürekli böyle geziler yapacaksanız motosiklet tarzını bir daha düşünmenizi, BMW gs650 lere bir göz atmanızı tavsiye ederim
    SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)