Aynen hocam ama kararlıyım boykotumuzla bursadaki tüm regalcileri örgütledikten sonra görücem ben onun büyüklüğünü ve babalığını :)
Yazdırılabilir Görünüm
Aynen hocam ama kararlıyım boykotumuzla bursadaki tüm regalcileri örgütledikten sonra görücem ben onun büyüklüğünü ve babalığını :)
yapalım hakikaten birşeyler. emre motora falan ufaktan bir şikayet pek sallayacaklarını sanmasam da deneyebiliriz.
parça problemi yaşamadıkça ben oraya kolay kolay uğramam bidaha ama topluca bi şikayet etkili olabilir diye düşünüyorum.
zaten garanti neye yarıyorki benim garantim bimek üzere fakat birkere bile garantiden birşey deyiştirmediler gerekte yok zaten bana göre tabiki..
bence tüm bursalı regalciler olarak bi daha oraya gitmemek onlara verilecek en iyi cezadır tabi gitmek isteyen arkadaşların işine karışmak değil niyetimiz insanları sömürmelerini engellemek .
bence genel merkezle görüşün başka bir kişiye verdirin servisi başkasıyla anlaşsınlar sizin şikayetlerinizi göz ardı edemezler
Heyt be yurun Arkadaşlar kim tutar sizi :)
Her ne kadar bursada olmasam da gönülden destekliyorum sizi . Valla motora biniyoruz diye iyice zengin , züppe sanıyorlar sanayiciler adamlar yontulacak kaz diye bakıyor :(
Hay ben bu düzenin .............