ilk bin kişi ikinci bin kişi farketmez aferinide birayı da hakkettin
Yazdırılabilir Görünüm
Tebrik ederim umarim bekledigin gibi gelir resmi sonuc da. Bir bogazicili rr ci daha mi geliyor yoksa ne. Artik isi garantiye aldin diye dusunuyorum. Istersen gel bogazicinin otoparklarini gosteriyim ustelik motorlara bedeva :D
tebrikler..başarılarının devamı dileğiyle:cheesy: nazar nazar..
kardeşim önemli olan istediğin bölümü tutturabiliyor ve emeğinin hakkını başarın ile alabiliyor olman yoksa kaçıncı olduğunun hiçbir önemi yok
başarılarının hep daha ileriye doğru gitmesini dilerim kardeşim helal olsun MAŞALLAH nazar
Aferim Eralp sana:cheesy::cheesy: Hayattaki her hedefine kolayca ulaşırsın İnşaAllah
Eralp tebrik ederim abicim, Allah o güzel gönlüne göre versin inş. nazar Çok sevindim bu haberi duyunca, maşallah diyelim nazar değmesin, devamıda güzel gelir inş. 8)
Eralp'cim biliyorsun sana hep inandım sende bu ışığı görmüştüm zaten. Çok tebrik ederim. Umarım istediğin gibi beyin cerranı da olacaksın.Kardeşim benim. nazar
Muvekkilim ne iyi ettinde paylastın bunu bizimle,akşam akşam beni forumda en mutlu eden başlık oldu:)
Eralp kardeşim,gencecik insanların omzuna yuklenen bu ciddi sorumlulugun altından hakkıyla kalkıyorsun inş,helal olsun sana.Bundan sonraki aşamalarda da dualarımız hep seninle:alkis::alkis:
Geçmişte kendi girdiğim sınavı ve güncel sınavları mukayese ettiğimde sınavların ne kadar zorlaştığını, çıtanın ne kadar yükseldiğini gördükçe sana ''HELAL OLSUN'' diyorum Eralp. Allah ikincide de muvaffak etsin. Allah TUS'ta da muvaffak etsin. :cheesy::cheesy::cheesy: