| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor 250e-9
istanbul
AB Rh (+)Tebrik ederim umarim bekledigin gibi gelir resmi sonuc da. Bir bogazicili rr ci daha mi geliyor yoksa ne. Artik isi garantiye aldin diye dusunuyorum. Istersen gel bogazicinin otoparklarini gosteriyim ustelik motorlara bedeva :D
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)kardeşim önemli olan istediğin bölümü tutturabiliyor ve emeğinin hakkını başarın ile alabiliyor olman yoksa kaçıncı olduğunun hiçbir önemi yok
başarılarının hep daha ileriye doğru gitmesini dilerim kardeşim helal olsun MAŞALLAH![]()
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)tebrikler..başarılarının devamı dileğiyle![]()
![]()
..
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Eralp tebrik ederim abicim, Allah o güzel gönlüne göre versin inş.Çok sevindim bu haberi duyunca, maşallah diyelim
değmesin, devamıda güzel gelir inş.
![]()
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Eralp'cim biliyorsun sana hep inandım sende bu ışığı görmüştüm zaten. Çok tebrik ederim. Umarım istediğin gibi beyin cerranı da olacaksın.Kardeşim benim.![]()
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
Gv 650
istanbul
A Rh (+)Muvekkilim ne iyi ettinde paylastın bunu bizimle,akşam akşam beni forumda en mutlu eden başlık oldu
Eralp kardeşim,gencecik insanların omzuna yuklenen bu ciddi sorumlulugun altından hakkıyla kalkıyorsun inş,helal olsun sana.Bundan sonraki aşamalarda da dualarımız hep seninle![]()
Konu av. Cevdet Yılmaz tarafından (25.March.2013 Saat 23:11 ) değiştirilmiştir.
Harley Davidson XL883L Superlow
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Geçmişte kendi girdiğim sınavı ve güncel sınavları mukayese ettiğimde sınavların ne kadar zorlaştığını, çıtanın ne kadar yükseldiğini gördükçe sana ''HELAL OLSUN'' diyorum Eralp. Allah ikincide de muvaffak etsin. Allah TUS'ta da muvaffak etsin.![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)