aileye hoşgeldin keyifli forumlar dilerim
Yazdırılabilir Görünüm
aileye hoşgeldin keyifli forumlar dilerim
Benim boyum da 1.90 motoru alırken aynı tereddtü yaşadım, spyder mı daytona mi diye. Özellikle 2011 spyderların ayak koyma yeri önde olduğu için çok rahat ettim. Daytona bence, biraz göbekli kısa boylu kullanicılar için daha uygun.
Selam dostum aynı çekinceleri bende yaşadım çin olayı insanı biraz endişelendiriyor benim ilk motorum mondialdı senin gibi aylarca gv 250 ye kesin gözü ile bakıyordum taaki spyderı görene kadar fuarada gitmem süper oldu emin ol hangisine bakarsan bak üzerine oturduğun zaman herşey değişiyor gv250 çok kısa kaldı bende 2509b de aynı şekilde şu anda trafikte atlattığım riskler genelde etrafımdakilerin bana bakmasından oluşuyor8) daytona da güzel ama kesinlikle bence bu markada spyder çok farklı bir tarz oluşturmuş üzerinde Harley yazsan kimse şaşırmaz:cheesy: tavsiyem nacizane daha önce motor kullandınmı bilmiyorum direkt bu tarzla başlıyacaksan mutlaka eğitim al yada en az 1 yıl vitesli commiter bir motorla alıştırma yap arada dünyalar kadar fark var.:lol:
Herşey gönlünce olsunnazar
Tekrardan selam dostlar bugün iki motorada bindim açıkçası mağzaya giderken içimde daytona vardı beyaz olanı özellikle ama spyder bide bana gel dedi bide ona oturdum ait olduğum yer gibi geldi :) şimdi 1 içerisinde anca toparlıcam parayı ya temiz 2. el yada 0 a yönelicem duruma göre bu arada önceden sadece scooter tecrübem var motoru aldıktan sonra hemen caddelere akmayı düşünmüyorum zaten bir kaçtane kurs buldum başlangıç sürüş teknikleri ve ileri sürüş teknikleri hakkında onlardan birine gidicem motorumu acemiliğe kurban etme niyetinde değilim hiç :)
aramıza hoşgeldin... :)
o cüsseye göre ben kesinlikle Spyder derim...ayakları tamamen uzatamazsın ama rahat edersin...daytona biraz daha spor kalıyor, hatta sana ufak bile gelebilir sanırım...
bende scooter dan 250cc vitesliye geçtim sorun yaşamadım. uzun yol tecrübesi olarak da İzmit-Ankara yaptım otobandan. titreşim konusu ise birazcık can sıkıcı açıkcası. 100-110 Km den sonra oldukça artıyor titreşim. Vaktin varsa biraz yavaş gitmeyi denersin, ya da ara sıra hızlanırsın. Ben yavaş gitmiştim ve 45 dakikada bir çay molası vermiştim. ortalama 7-8 saat sürdü. motorda hiç bir sorun yaşamadım. ama titreşim olayı gözünü korkutmasın abartılacak bir sorun değil bence... zaten yılda bi kaç sefer uzun yol yaparsın tahminim :)
sağlıcakla kal :D
Spyder Forever :p