Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Selam

marlox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Engin AKAR
    Tekniker Müzisyen Sporcu
     Honda Vfr 800
     İZMİR / Narlıdere
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    aileye hoşgeldin keyifli forumlar dilerim

BİR YERE GİTMEK İÇİN ARABAYA BİNİLİR AMA, MOTORA BİNMEK İÇİN
    HER YERE GİDİLİR !!!

anilaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl Akıtürk
    öğretmen
     Regal Raptor Spyder dd-e6 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Benim boyum da 1.90 motoru alırken aynı tereddtü yaşadım, spyder mı daytona mi diye. Özellikle 2011 spyderların ayak koyma yeri önde olduğu için çok rahat ettim. Daytona bence, biraz göbekli kısa boylu kullanicılar için daha uygun.

REALİST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış TEKÇİ
    Yönetici
     DAELİM S3
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CR0W Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeniden selam arkadaşlar araştırmaya başlayalı yaklaşık 4 ay oldu bu model şu marka derken Regal Raptor de karar kılmıştım bu süre zarfında bir çok forumda bir ÇİN e bu para verilmez denildi kimisi vibrasyondan bahsetti kimisi gv 250 yi tavsiye etti açıkçası tecrübeli olmayabilirim ama GV250 de ben aradığım ruhu hissedemedim Raptor un biraz hırçın duruşu daha çekici geliyor zaten eğer iyice ilerletince Raptor umu sattığımda gönlümde yatan yamaha xvs 950 ama dediğim gibi nerden baksanız bi 3 sene kadar bende kalıcak ustalaşıncaya kadar, bir çok arkadaşımda "evladiyelik almıyorsun 2.el piyasasıda geniş satmak istediğinde" diyince kararımı daytona 350 den yana verdim hafta sonu bir mağazaya gidip daytone ve spyder ın üzerine oturcam şansım yaver gidersede 1 ay a kalmaz bu işi bitirmek istiyorum daha sonra çok başınızı ağrıtıcam toplu sürüş istekleriyle

İyi günler RAPTOR ailesi
    Selam dostum aynı çekinceleri bende yaşadım çin olayı insanı biraz endişelendiriyor benim ilk motorum mondialdı senin gibi aylarca gv 250 ye kesin gözü ile bakıyordum taaki spyderı görene kadar fuarada gitmem süper oldu emin ol hangisine bakarsan bak üzerine oturduğun zaman herşey değişiyor gv250 çok kısa kaldı bende 2509b de aynı şekilde şu anda trafikte atlattığım riskler genelde etrafımdakilerin bana bakmasından oluşuyor daytona da güzel ama kesinlikle bence bu markada spyder çok farklı bir tarz oluşturmuş üzerinde Harley yazsan kimse şaşırmaz tavsiyem nacizane daha önce motor kullandınmı bilmiyorum direkt bu tarzla başlıyacaksan mutlaka eğitim al yada en az 1 yıl vitesli commiter bir motorla alıştırma yap arada dünyalar kadar fark var.:lol:

Herşey gönlünce olsun

CR0W - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nuri Kabak
    grafiker
     Regal Raptor 250 cc Spyder
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Tekrardan selam dostlar bugün iki motorada bindim açıkçası mağzaya giderken içimde daytona vardı beyaz olanı özellikle ama spyder bide bana gel dedi bide ona oturdum ait olduğum yer gibi geldi şimdi 1 içerisinde anca toparlıcam parayı ya temiz 2. el yada 0 a yönelicem duruma göre bu arada önceden sadece scooter tecrübem var motoru aldıktan sonra hemen caddelere akmayı düşünmüyorum zaten bir kaçtane kurs buldum başlangıç sürüş teknikleri ve ileri sürüş teknikleri hakkında onlardan birine gidicem motorumu acemiliğe kurban etme niyetinde değilim hiç

boxerboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gürbüz görkem
    Yönetici
     yok
     istanbul Avrupa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    aramıza hoşgeldin...

o cüsseye göre ben kesinlikle Spyder derim...ayakları tamamen uzatamazsın ama rahat edersin...daytona biraz daha spor kalıyor, hatta sana ufak bile gelebilir sanırım...

bende scooter dan 250cc vitesliye geçtim sorun yaşamadım. uzun yol tecrübesi olarak da İzmit-Ankara yaptım otobandan. titreşim konusu ise birazcık can sıkıcı açıkcası. 100-110 Km den sonra oldukça artıyor titreşim. Vaktin varsa biraz yavaş gitmeyi denersin, ya da ara sıra hızlanırsın. Ben yavaş gitmiştim ve 45 dakikada bir çay molası vermiştim. ortalama 7-8 saat sürdü. motorda hiç bir sorun yaşamadım. ama titreşim olayı gözünü korkutmasın abartılacak bir sorun değil bence... zaten yılda bi kaç sefer uzun yol yaparsın tahminim

sağlıcakla kal :D

Spyder Forever
    Popcular dışarı...

eralp_goksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eralp Göksu
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250E-9B 2011
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı boxerboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aramıza hoşgeldin...

o cüsseye göre ben kesinlikle Spyder derim...ayakları tamamen uzatamazsın ama rahat edersin...daytona biraz daha spor kalıyor, hatta sana ufak bile gelebilir sanırım...

bende scooter dan 250cc vitesliye geçtim sorun yaşamadım. uzun yol tecrübesi olarak da İzmit-Ankara yaptım otobandan. titreşim konusu ise birazcık can sıkıcı açıkcası. 100-110 Km den sonra oldukça artıyor titreşim. Vaktin varsa biraz yavaş gitmeyi denersin, ya da ara sıra hızlanırsın. Ben yavaş gitmiştim ve 45 dakikada bir çay molası vermiştim. ortalama 7-8 saat sürdü. motorda hiç bir sorun yaşamadım. ama titreşim olayı gözünü korkutmasın abartılacak bir sorun değil bence... zaten yılda bi kaç sefer uzun yol yaparsın tahminim

sağlıcakla kal :D

Spyder Forever
    Abı senın motorda balansor yoktu degıl mı? Tıtresım o yuzdendır. Arkadas balansorlu bakıyor herhalde :D

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)