geçmiş olsun ibrahim, tekrarı olmasın inşallah
Yazdırılabilir Görünüm
geçmiş olsun ibrahim, tekrarı olmasın inşallah
geçmiş olsun kardeşim allah başkalarını göstermesin.
Çok sağolun umarım hiçbirimizin başına böyle birşey gelmez bir daha.. Parçaların fotoğrafını çekip paylaşacağım en kısa zamanda.. Parçalar çok fazla parçalandığı için yenisini bulmam gerekecek büyük ihtimalle.. Arka fren ve Vitesi ayaklıkları ile falan komple bulmam lazım.. Dudullu'daki yerde henüz yokmuş bu parçalar ama pazartesi tekrar konuşacağız ve heralde sipariş edecekler.. Onlara da fotoğrafları yollayacağım zaten.. Ama tabii fotoğrafları buradan paylaştıktan sonra gerekli parçaları uygun fiyatlara bulabileceğim yerler varsa tavsiye ederseniz sevinirim..
Kazada neden benim suçlu olduğum meselesine gelince sağdan geçtiğim için suçlu olduğumu düşünüyorum ama tabii sinyal meselesinde tamamen haklıyım.
Dikkatli sürüşler Riderlar..
İbrahim fren ve vites ayaklarının tanesi 130 tl gibiydi basamak ayaklar 50 tl gibi ali ustada bulabilirin
ikinci el pedallar için alttaki yerede bak istersen
https://www.facebook.com/pages/Ist-moto/433236796787054
Geçmiş olsun...
Çok geçmiş olsun.. ve bu yardımlaşma gerçekten örnek bir davranış olmuş.
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun....
Hocam çok geçmiş olsun. Sana bişey olmamış ya gerisi hallolur. Bence bi sadaka ver.
bizler görünmeziz onlar için.. Daha dikkatli olmamız gerekiyo .. Başımdan 2 sefer böyle olay geçti umarım bidaha böyle bişi başına gelmez geçmiş olsun ..
gecmış olsun allah beterınden korusun (antalyadada aynı otomobil sürücüler var)....
benımde uzerıme dolmuş cıkıyodu cok ıyı anlıyorum senı tekrar gecmıs olsun allah kolaylık versın...