Ehliyetin hayırlı olsun
Yazdırılabilir Görünüm
Ehliyetin hayırlı olsun
yürümeye başladığımdan beri motor kullanan birisi olarak A2 ehliyeti almak şartlar dolayısıyla mümkün olmamıştı bu güne kadar. Kendi memleketim küçük orda ehliyet hiç sıknıtı olmadı.
Şuan görev yaptığım yerdeki olayı anlatayım gülün biraz da siz. Ben Yüksekovada öğretmenim burda A2 ehliyet lisansını alan tek kurs var ona da ısrar ede ede ben aldırdım bu yıl. Neyse kursa kaydoldum kursun motosikleti yok alın bi tane dedim. Hocam gelecek dediler bi gün aradılar hocam motor geldi diye. Gittim motorda aku bitmiş hiç bi sinyal çalışmıyo far bile çalışmıyo. Asıl garip olan kursta görevli hiç kimse motor kullanmayı bilmiyo. Direksiyon sınav yerine motoru ben götürdüm kendi kendimi sınav yaptım geri geldim resmen. Çok kolay bi direksiyon sınavı oldu ama daha B sınıfı ehliyete A2 yazısını ekletemedim. Bakalım bu hafta içi olacak herhalde :) :) :)
Harika bir durum kendine ehliyet veren ilk kişi oldun bence ehliyet ihtiyacı olan arkadaşları senin yanına gönderelim sevabına onlara ehliyet alıver :mrgreen::cheesy:
Bu arada benimde sınav açıklandı.. GEÇMİŞİM8) Bundan sonra lone wolf olarak yollardayım8)
End, icler acisi olan ne ki anlamadim.
Sartlar elverdigi oranda ugrastik herkes gibi. Ben de isterdim tabiki herseyin kusursuz uygulandigi bir sinava taabi olmayi ki kendimi goreyim gelistireyim. Ama eldeki imkanlatlrla yapa ilecegimin en iyisini yaptigim inancindayim......
Bende başımdan geçenleri anlatayım...
Bende de B olduğu için sadece direksiyona girmiştim. Yeni sınav sistemini harfi harfine izleyen ki bunda sıkıntı yok ve yetmezmiş gibi en uzaktaki dubayı görebilmek için dürbünle takip eden ama motor sürmeyi bilmeyen acayip bir komisyonum vardı. Sınava girdiğim motorun vitesleri problemliydi, 2'ye atıyorum boşa düşüyor devamlı 3'e atıyorum bu sefer düşürmek problem oluyor gibi sorunlar yaşamıştım sınav esnasında ama bunun haricinde parkuru kusursuz biçimde tamamlamıştım. Sonuç, vitesi yavaş geçirdim diye kalmıştım yüce komisyon böyle bir karar almıştı. İkinci girişimde şansa aynı komisyon dek geldi ama bu sefer onların yorumuna gerek kalmayacak şekilde herşeyi tamamlayıp geçmiştim :mrgreen:
Sınav sistemleri değişiyor eyvallah ama komisyondaki vatandaşlar motor sürmeyi bilen kişilerden oluşursa daha iyi olur heralde