Cabbar Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle Muharrem aramıza hoşgeldin bende motor alırken aynı senin durumundaydım 2 ci el motor fiyatları 2006 modele 4500 tl sıfırı 2013 modeli istanbuldan 6400 tl ankara fiyatı ise 7400 tl idi mantıklı olarak 2 yıl garantili almak daha avantajlı geldi bana ve 14 ay taksitliydi neticede istanbuldan aldım gel gelelim burdaki 2 firma çok bozuldu motorun istanbuldan gelmesine benden montaj parası istediler hiç hakları yokken tabi araya regalin disbrütörü olan Emre motor devreye girdi motoru ücretsiz montaj yaptılar ama 2 saatlik işi 3 günde zor yaptı keşke yapmaz olaydı aldığım gün akşamı yolda kaldım adam gibi montaj yapmadıkları için. Fazla uzatmayım bakımlarına haliyle diğer firmaya götürdüm ilkinden ağzım yandığı için ama bu seferde bu 2 ci firmada motordan anlamayan adamları usta diye işe almış arızayı yapamayınca bu modeller hep böyle diyorlar. Neyseki 3 cü firma vardı hemde benim eve çok yakın sağolsun ustam iyi çıktı tüm sorunlarımı halletti.1 senedir sorunsuz biniyorum artık sen kararını verirsin .