Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,899
    Beğenilmiş
    7,144
    Ankaradaki arkadaşlar forumlarda sponsor olmayan RR bayi servis isim adres tel bildilerini açık ekranda vermemenizi rica ediyorum
    sponsor olmayan hiçbir bayi ile bağlantımız yoktur ama onlar forumu kendi forumları gibi kullanmaya çalışıyorlar konuya özen gösterelim

Öner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Öner İlker
    Mühendis
     YOK
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankaradaki arkadaşlar forumlarda sponsor olmayan RR bayi servis isim adres tel bildilerini açık ekranda vermemenizi rica ediyorum
    sponsor olmayan hiçbir bayi ile bağlantımız yoktur ama onlar forumu kendi forumları gibi kullanmaya çalışıyorlar konuya özen gösterelim
    Celil Bey motor bilgim yok denecek kadar az. henüz bir motora bile sahip değilim. Yazımı editlediğiniz ve ne yazdığım şu an bilinmediği için bir bayi ile bağlantım var da reklam yapmışım durumuna düştüm.

Arkadaşa yardımcı olmak için az da olsa uğraşarak googlemapden ankaradaki 2 bayiinin yerini belirttim.Sponsor firmaya tabiki saygımız var.Ama onun yeri İstanbulda. Ankaradaki RR yetkili servislerin yerini belirtmemdeki amaç reklam değil bilgilendirmeydi.

muharremkara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Muharrem
    Bilgisayar Mühendisi
     Bajaj Pulsar 200NS Fi
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı 1rone1r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Celil Bey motor bilgim yok denecek kadar az. henüz bir motora bile sahip değilim. Yazımı editlediğiniz ve ne yazdığım şu an bilinmediği için bir bayi ile bağlantım var da reklam yapmışım durumuna düştüm.

Arkadaşa yardımcı olmak için az da olsa uğraşarak googlemapden ankaradaki 2 bayiinin yerini belirttim.Sponsor firmaya tabiki saygımız var.Ama onun yeri İstanbulda. Ankaradaki RR yetkili servislerin yerini belirtmemdeki amaç reklam değil bilgilendirmeydi.
    Hocam Ankara'daki 2 bayiinin yerini biliyorum, ulus ve çankayadakini, teşekkür ederim yardımınz için, özellikle mevkii istememdeki neden hangisinin ne yaptığını anlamaktı. Ayrıca bir de üçüncü firma'dan bahsetmişsiniz, bilmediğimbir yetkili servisi falan mı var diye merak etmiştim. Ancak isim vermenin sorun olabileceğini bildiğim için özelden istemiştim isimleri.

Celil hocanın bilgilendirmesi şahsınıza özel değildir, kişisel algılamayın lütfen. Hata benim, direkt özelden istemeliydim. Kusuruma bakmayın lütfen

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,899
    Beğenilmiş
    7,144
    Alıntı 1rone1r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Muharremin dediği gibi sana özel degil herkese yönelik bir duyuru senin mesajda o kadar çok detay varki ayıklayınca kötü bir görüntü oldu mesajı tamamen kaldırmam daha iyi olurfu ama o zamanda sen daha fazla alınacaksın diye silmedim konuyu kişisel alma

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)