Teşekür ederim celil abi :) inş ama karar verdim sanırım 150 dd e1 alıcam :) nekadara mal olur şimdi onu dusunuyorum azda yakıyormus zaten
Yazdırılabilir Görünüm
Teşekür ederim celil abi :) inş ama karar verdim sanırım 150 dd e1 alıcam :) nekadara mal olur şimdi onu dusunuyorum azda yakıyormus zaten
Ben 4.650 ye aldım, 450 de plaka tescil islemleri tuttu 5 bine geldi net :)
Turangunesin paralel caddesinde redline motor var diskapida isil moyor var sıfırı mevcut olabilir arayıp sormak lazim, ben direkt ana bayiinden emre motor zaten ankaradaki firmalara dagitan firma getirttim İstanbul dan kargo kurulum hicbir masraf vermedim . bi bak yok ise sende getirtmek yöntemini secersin 8)
Gönlüne göre motosiklet bulman dileğiyle....Aramıza Hoşgeldin...
Herkese Çok teşekkür ederim :) 2 hafaya alıyorum 150 dde 2 mi :) yolunuz açık olsun keyifli sürüşler :) boyle bir topluluğu bir araya getirenlere de çok teşekkür ederim yüzyüze karşılaşmak dileğiyle :)
Okuduklarıma göre RR 150 ye karar vermişsin.
**Mayıs başından bu yana RR DD-150 E2 kullanıyorum, 1700 km deyim.
**Geçen C.tesi - Pazar 240 km yol teptim artçı ile ve yakıtım 100 km de 15 lira idi.
**Çekiş gücü mükemmel ötesi.
**Ortalama 90 km hızla yol aldım ve bazen de 110 km civarlarında araç solladım. Motorda herhangi bir kasma, şişme ve titreşim yaşamadım.
En kısa zamanda kendi makinanla yolları eskitmen temennimle:)
Tanju abi teşekkür ederim :) motora bakmaya gittim bu gün çok hoşuma gitti :) kontroller vs çok hoş . ama sesi biraz kısık sanki oda 150 cc olmasından heralde ekzosa, perofrmans düşürücü yakıt tüketimi arttırıcı motor yapısına herangi bir zarar vermeden bir işlem uygulasak ses için hani trafikte rahatça fark ediliyim arabalar tarafından derdim o :D garantiden çıkarmı veya motora bişi olurmu diye sormak istemiştim
Egzosu delerek sesi yükseltiyorlar, ben yapmadım.
Egzosun orta kısmındaki ek yerini gevşetin araya eşit mesafede yukarı ve aşağıya 1-2 tane pul koyun geri sıkın vidalarını.Yani arada hafif bir boşluk oluşturun.Güzel bi ses elde edebilirsiniz.Egzosun orjinalliğide bozulmamış olur.