Merhaba,
18 yaşıma yeni bastım yıllardır almayı düşündüğüm Chooper bir motosiklete üniversite bahanesi ile kavuşucam bu yaz .
fakat çevremde motosiklet hakkında bilgisi olan fazla insan yok bende burdan 1 2 abimize danışmak istedim 5.000 tl ye kadar bütcem var ve kız arkadaşımla beraber rahat rahat geze biliceğim okuldan eve belki arada şehirler arası seyahat yapmak için bir motor arıyorum ayrıca tek başıma sürdüğüm zamanda o motor sürmenin tatlı kokusunu verebilicek bir motor istiyorum . arıza bakımından beni üzmeyecek , yokuş yukarı giderken arkçı ile beraber zorlanmayacak trafikte sollamak istersem o hıza çıkabilicek bir motor istediğim biraz araştırdım regal raptor dd 150 e2 Yada 250 cc spy almayı düşünüyorum şimdi Sayın motor tutkunları abilerim temiz 2. el bir spy mı 150 dd e 2 mi ben hiç motosiklet sürmedim scooter tecrübem var biraz ayıca ankara da yaşıyorum yardım edebilicek olanlar varsa çok memnun olurum ve 2. el olursa da benimle almaya gidebilicek hatasını eksiğini anlayabilecek bir abimiz yazar yardım ederse inanılmaz mutlu olurum durum bu şimdiden çok teşşekür ederim iyi geceler