cimcix öğrtmenim ...Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
sitede en cok cimciklenenler arasında bizim deli zabit...
şeytan tüyü var :mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
cimcix öğrtmenim ...Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
sitede en cok cimciklenenler arasında bizim deli zabit...
şeytan tüyü var :mrgreen:
Ya siz işi ne kadar büyüttünüz ihtilal yapmıyacağız sadece sesimizi duyuracağız o da kimseyi kendimize küfür ettirmeden, yolları tıkamadan tek şeridi akar şekilde kapatıp diğer araç sürücülerindende destek alarak kavgasız gürültüsüz bitireceğiz. Kimse motorunu da yakmayacak.
sevimli adam canım...
küçük APACHE yaramazlarına benziyor... yanağı sıkılası şeylerden...
tenide karakızıl :cheesy:
HANDO ..... dedi bunu... :)
baba zati motorunu yakmiicass ki zabitin; kendisini yakcesss... motor yakılır mı yaaa... yazık günah... hatta artık biss de yakmiicasss o aplayı carıcass icabına bakıcak zabitin... hatta belkim daha çok ses getiriris bu sayede; sabah programlarına atarıss bunnarı... herkesler bunnarın dertleriynen falan ilgilenir... dali zabitimde arada bi köprüler pahalı geçinemiyosss... köprü parası aramısda şddetli geçimsizlik felan yapıyo der... aileden sorumlu devlet bakanım da duruma el atar felan... sona beleş bile olablir köprüler, otobnlar, benzinler... ewet ewet... kesinlikle bu yolu seçelim.. benzinle diil, hatunla yakalım biss zabitimi.... nihoha ha zuha hohahoah :evil: hahaaaaAlıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
hee yaaaa. bah ben bunu hiç düşünmemiştim agresusum..... benzinde bedafa olabilermi acep....o zaman acaip ii olur falla pilla.... :lol: :lol: :lol:
zippo benden .... :lol: benzinide zabitin motordan çekeriss... :lol: zabitim iice yansın :P :P :P :P soora eylem bitince söndürürüs..
:P :P
ben ona ahan bu aşşadaki motoru yaptırtıyom zaten... o iileşene kadar motorda bitecek inşallah sanırsam bi ihtimalle...
http://upload2.postimage.org/83643/U_AKMINEBUUU.jpg
soraaa yanan zabitin hastane mesariflerini de sabah proğramının bütcesinden karşılatırısss :evil: :evil: ...tekrar filinta gibin olur ...başka bir eyleme kadar :evil: ...başka eylem ne olur acep ? :mrgreen:Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
gün ne gün yaşasın regal kardeşligi........................................ ..................
yaşasın dabii erol abi... bak kardeşlerimiz nası düşünüyo zabiti: özel yapım makineler, zippo çakmaklar ve hatta kendi motoruynan hastane masrafları bilem ödeniyo... daha ne... belasını mı arıyo... iiki varıs beaa... biz de olmasak ne edecektin deli zabitim....
Zaten bu eyleme dayağa dayanıklı olanlar katılacak, ne olur ne olmaz belki polisler bizi sevmez. :mrgreen: :mrgreen:
Gelelim baba istersenAlıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
12 Eylül 1980 öncesi tecrübemiz var ne de olsa,
Köprüyü savunur geçit vermeyiz motordan başka araca