izlemedinmi kesin izle diziyi spartacus ordan bi gladyatör fotografı ona benzettim :)
Yazdırılabilir Görünüm
Eren diziyide filmide biz çekeriz yaza doğru
31 OCAK PAZAR ANKARA BULUŞMASI
31 Ocak pazar günü saat 19:00 da Bulaşma yeri BEYOĞLU CAFE
Adres: Kızılay. Hatay sokak. No: 24 ( bina otoparkının orası)
Büyülü fener sinemasının 4 bina üstünde .Nesibe aydın lisesi yanında
Motor veya arabayla gelecek arkadaşlar cafenin otoparkından yararlanabilecekler. Park sorunu olmayacak.
Motorlu veya motorsuz bütün arkadaşlarımızın tanışmak ,kaynaşmak ve bilgi alışverişi için katılımlarını bekliyoruz.
Katılacaklar arkadaşlar listeye isimlerini yazarlarsa sevinirim.
31 ocak pazar günü için tahmini Hava durumu 6 derece güneşli
1. 2_ROCK ( Aldora )
2. ereneren ( Eren )
3. newmoon06tr (Ali )
4. izayra (Anna )
5.ганник ( Ümit)
6.
7.
8.
İrtibat için 0541 404 64 74 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. ( 2_rock)
Buluşma yönetimin bilgisi ve izni dahilinde yapılmaktadır.
http://s24.postimg.org/ymipgp7nl/bulusmaankara.jpg
Eren umut ne oldu
Ali abi iş yerindeki arkadaşı görebildin mi bugün ?
Ali senden haber bekliyoruz.
Cevap gec oldu kusura bakmayın. Kazakistanda sahada toplanip seyrederdik spartacusu.. Oradaki bizim dilimizde ganicus onlarda ganik diye cevirmişlerdi.Herkese bir karakter vermiştik :)) Bu orada buluşmada nasil bilecez birbirimizi. Hadi ben kılıç ile gelirim :)) Olmazsa bir whatsapp grubu kuralîm..
Abi bireysel olarak whatsapp tan yazabilirsin. Whatsapp gurubu kurulduğu zaman forum yorum ve cevaplardan mahrum kalıyor onun için kurmuyorum ama teşkilat olunca bir grup kurulup açılır belki yönetimin izni ile.eğer gereken bir durum olursa bana yazabilirsin whatsapp tan yada forum üzerinden en hızlı şekilde cevap veririm8)
Tanıma konusuna gelince abi kesin tanırsın en kötü cep telefonum yazıyor ordan ulaşabilirsin 8)
Başkentin güzel insanları vakit yaklaşıyor yine heyecan bastı sanki buluşma yarın .bir anönce buluşma günü gelsin ve özlem giderelim bu buluşmada konuşacağımız çok fazla konu var . bunlardan bazıları gelişim döneminde olmamız ve bunu daha iyiye nasıl götürebiliriz ve bu ekip için neler yapabiliriz . Ali abimize alınacak motor konusunda yardım ve suça yataklık için değerlendirme yapıcaz . bu buluşma çok keyifli ve hararetli geçecek ...
Mehmet abimizide aramızda görmek isterik ama iş dolayısı ile daha sonraki buluşmada yanımızda olacak o zaman daha detaylı bir konuşma yapabiliriz
motoru olmayan bir arkadaşımız daha var Emre eğer oda bu buluşmaya gelirse ona da moto konusunda yardımcı olmaya çalışacağız .8)
zaman sanki duruyo geçmiyo bi an önce bulusma günü gelsin diye bekliyoruzya kardeşim konusulcak konu sohbetimiz bitmez zaten okadar keyifli geçiyoki :) ali abiyi bi an önce çıkaralım yola gidelim beraber istanbula alalım spyderı celil abilerlede tanısırız hem herşey daha ilk bulusmadan okadar güzelki zamanla çok daha güzel olcak :)
Motor veya arabayla gelecek arkadaşlar cafenin otoparkından yararlanabilecekler. Park sorunu olmayacak.
Motorlu veya motorsuz bütün arkadaşlarımızın tanışmak ,kaynaşmak ve bilgi alışverişi için katılımlarını bekliyoruz.
1. 2_ROCK ( Aldora )
2. ereneren ( Eren )
3. newmoon06tr (Ali )
4. izayra (Anna )
5.ганник ( Ümit)
6.
7.
8.
Büyük ihtimalle o dur. Gerçi bende mamakta aldım orası ayrıca aldığım zaman çocuk fiyatta biraz mirin kırın etti .olmazsa 250 lik var şöyle böyle diyerek ona bakabilirsiniz falan dedi .ben 350 lik istediğim için ona bakmadım. Ama o motorun benimkinden daha temiz olduğunu biliyorum
Emre kardesimiz ile görüştüm en yakın zamanda buluşmalara gelecek bazı ailevi nedenlerden gelmediğini söyledi .bizde burdan emre kardeşimize kolay gelsin demek düşer .inşallah en yakın bir zamanda gelmek isteyen ve gelen arkadaşlarımızın hepsini bir araya toplayıp topluca buluşuruz. Şubat ayı sıcak havalarla birlikte bizde ısınırız.
Ankarada bulunan bazı arkadaşlarıda davet ettim ama gelecek gibi durmuyorlar .kendi aralarında grup kurmuşlar takılıyorlar. Geçen sene forumda olan arkadaşlar. biraz alınmışlar ankarada 10 kişi kadardık kimse bize yardım eli uzatmadı umursamadilar diye kendilerine grup kurmuşlar.
Bana hiç inandırıcı gelmedi 10 kişi grup olmuşlar ve yardım eli gelmemiş.. Ne istemişlerde yönetimden ne yardımı görmemişler bi soraydin.. İyi niyetinden dolayı seni tebrik ediyorum aldora.. Elinden geleni yapiyosun.. Zamanla daha iyiside olur yavaş yavas..
Sordum abi 10 kişi foto koyduk dediler hazır bir ekibimiz vardı kimse bize birşey demedi şöyle yapın böyle yapın die birsey demediler. Anladığım kadarıyla yönetimden bir konuşma yada hareket beklemisler. Forumda fazla bulunamadiklarini o yüzdende bize bir sey soylenmedi yada destek goremedik diye söylediler. Bize kimse yönetimden yada başka biryerde teşkilat için yada ekip edin birşey demediler dediler. Bende geç değil kapımız açık gelin dedim ama kendi kurdukları ekibe çok emek verdikleri için istediyorlar heralde. Sağlık olsun herkesin kendi tercihi. :soru?
1. 2_ROCK ( Aldora )
2. ereneren ( Eren )
3. newmoon06tr (Ali )
4. izayra (Anna )
5.ганник ( Ümit)
6.
7.
8.
Hala koskoca Ankarada 5 kişi miyiz ?:shock:
Mehmet abi kralsın sensiz olmazdı zaten.
Ali abi şu senin iş yerindeki arkadaş ve hakem arkadaşta gelirse 9 kişiyiz 8)