| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Büyük ihtimalle o dur. Gerçi bende mamakta aldım orası ayrıca aldığım zaman çocuk fiyatta biraz mirin kırın etti .olmazsa 250 lik var şöyle böyle diyerek ona bakabilirsiniz falan dedi .ben 350 lik istediğim için ona bakmadım. Ama o motorun benimkinden daha temiz olduğunu biliyorum
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Emre kardesimiz ile görüştüm en yakın zamanda buluşmalara gelecek bazı ailevi nedenlerden gelmediğini söyledi .bizde burdan emre kardeşimize kolay gelsin demek düşer .inşallah en yakın bir zamanda gelmek isteyen ve gelen arkadaşlarımızın hepsini bir araya toplayıp topluca buluşuruz. Şubat ayı sıcak havalarla birlikte bizde ısınırız.
Konu 2_rock tarafından (27.January.2016 Saat 20:28 ) değiştirilmiştir.
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Ankarada bulunan bazı arkadaşlarıda davet ettim ama gelecek gibi durmuyorlar .kendi aralarında grup kurmuşlar takılıyorlar. Geçen sene forumda olan arkadaşlar. biraz alınmışlar ankarada 10 kişi kadardık kimse bize yardım eli uzatmadı umursamadilar diye kendilerine grup kurmuşlar.
RR Daytona 250e 6c Beyaz
İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Bana hiç inandırıcı gelmedi 10 kişi grup olmuşlar ve yardım eli gelmemiş.. Ne istemişlerde yönetimden ne yardımı görmemişler bi soraydin.. İyi niyetinden dolayı seni tebrik ediyorum aldora.. Elinden geleni yapiyosun.. Zamanla daha iyiside olur yavaş yavas..
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Sordum abi 10 kişi foto koyduk dediler hazır bir ekibimiz vardı kimse bize birşey demedi şöyle yapın böyle yapın die birsey demediler. Anladığım kadarıyla yönetimden bir konuşma yada hareket beklemisler. Forumda fazla bulunamadiklarini o yüzdende bize bir sey soylenmedi yada destek goremedik diye söylediler. Bize kimse yönetimden yada başka biryerde teşkilat için yada ekip edin birşey demediler dediler. Bende geç değil kapımız açık gelin dedim ama kendi kurdukları ekibe çok emek verdikleri için istediyorlar heralde. Sağlık olsun herkesin kendi tercihi.![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)