selçuğum samsunlum sanadamı kıydılar...... :mrgreen: :mrgreen:
ulaaaa.... ne istiyonus la bu samsunlulardan....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hayırlı olsun selçuğum moderatörlüğün..... 8) :alkis: :alkis: :alkis:
Yazdırılabilir Görünüm
selçuğum samsunlum sanadamı kıydılar...... :mrgreen: :mrgreen:
ulaaaa.... ne istiyonus la bu samsunlulardan....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hayırlı olsun selçuğum moderatörlüğün..... 8) :alkis: :alkis: :alkis:
hayırlı olsun selcuğum carvalhyom
yine tatlı kokusu alıyorumm...
yaw sen yokmusun adminnn...
tatlı canı cekiyo moderator yapıyo bi arkadaşımızı ....
aaa ne iyi olmuş ...selçuk"cuğum hayırlı olsun....
Sağolun arkadaşlar. Admine de ayrıca teşekkürler bu sorumluluğu verdiği için...
Gelelim asıl konuya... Cevizli mi fıstıklı mı..
Yok yok ben buldum cevabını. İkisi de :)
Selçuk arkadaşım hayırlı olsun yeni görevin :)
Hayırlı olsun kardeşim allah kolaylık versin
Moderatörlük göreviniz hayırlı olsun carvalho
Bir sonraki moderatörlük görevi Kino baba'ya verilebilirmi ? kendimize Tantuni ve Biji biji ısmarlattıralım. Metropol civarındaki balıkçı lokantaları duruyorsa balıkta olabilir
göreviniz hayırlı olsun
hayırlı olsun selçuk kardeşim. her hafta birinin başını yakıyolar valla. hadi hayıtlısı :cheesy:
Selçuğum hayırlı olsun...Sana yakışır .
hayırlı olsun selçuk
bi dakka arkadaşlar baklava olayı bu hafta olmasın ben yokum...
haa benim yokluğumu fırsat bilip indirirseniz tatlıları
Avşaya gelecek arkadaşları itina ile denizin dibine yollarım ona göre :):):)
haa bide hayırlı olsun Selçuk :P
HAYIRLI OLSUN KARDEŞİM...
Selçuk, yeni görevin hayırlı olsun. Umarım seni yormayız:)
selçuk dostum hayırlısı olsun çok sevindim...
yahu benim şeriflik hala askıda... ne oluyor bir yıldız takacağım ve yan gelip yatacağım...
çalışacağımı düşünüyorsanız avucunuzu yalarsınız
Hayırlı olsun, Allah utandırmasın paşa, hehehe
Çok sagolun arkadaşlar, eksik olmayın :+1:
hayırlı olsun kardeşim de öyle soru sormak yok malum güzel bi topluluguz. sen olan çesitlerden şöyle bi kutulattır. eğer yardım istersen kubi kardeşimiz bu konularda tecrübeli. seve seve yardımcı olcaktır eminim
Vaaaaaaaaaay
Hayırlı olsun Selçuk baba...
Selçuk hayırlı olsun, bilgisayarın başından kalkmamakla talimliydin zaten bu işe. Şimdi yapıştın kaldın. Alper bir kişi daha bulursa herhalde ara sıra uğrar dükkana, ne de olsa patron adam o kadar olacak, marabalar çalışacak o da yeni işine daha çok bakacak.
hayırlı olsun yalovada kofte ile kutlamak lazım
anladın sen onu
Yeni polis sensin demek... yakında tanışırız genç adam :)
(Hayırlı olsun)
Hayırlı olsun ayağının tozuyla bizim şu fun clup üyeliğimizle uğraşıyorsun TEŞEKKÜRLER.
SELCUK yakışır be abim helal olsun admine güzel bir seçim daha yapmış
selcuk allah utandırmasın hayırlı uğurlu olsun
zaten bu forumu ayakta tutabilmek için hepimizde sorumluluk olması gerekirken sizlerde o sorumluluk bir kat daha fazlalaştı
sevgili dostuım deli çerkes, ben yaşlıyım, emekliyim, bana böyle işler gelmez AMA siz deyin ki tantuni , Bicibici, cezerye anında görüntü yaparım bu gibi işlemlere gerek yok :mrgreen:Alıntı:
Deli çerkes Nickli Üyeden Alıntı
Sağolun arkadaşlar,
Hürmetler ederim Kino Baba, siz büyüklerimiz sitede var oldukça bu foruma hiçbirşeycikler olmaz... Bizimki sevgili Admin'in yükünü paylaşmak sadece...
baba sen neler diyon ya öyle ;bicibiciler,tantuniler falan ,zaten memlekete hasret kaldım... iyice özledim sen bunları diyinceyaffffff:(Alıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
Kino baba cezerye tantuni tamamda bicibici ne ya biraz açıklama lütfen
bicibici... selcuk konu dışı oluyor ama kusura bakma yeri gelmişken madem acıklıyayım dedim
nişasta su ile pelte yaparsın şöyle elde avuçta tutunca hani titreyen cinsten bunu küp şeklinde kesersin
bir kaseye boca edersin o kadar fazla değil yani 1,5 cm 2 cm lik lük küpler halinde 15-25 küp
sonra bunun üstüne buzu rendeleyip (tahta rendesi gibi buz rendesi vardır) kar gibi koyarsın ve bu buzun üstüne biraz gül suyu biraz da kırmızı gıda boyalı pudra şekerli bir şerbet dökersin
ve karıştırıp yersin buzlar/kar gibi eridikçe soguk su oluyor tabi şerbette kırmzı ve hafif tatlı aynı zamanda gül suyuda biraz koku veriyor işte olay budur. AMA meşhurdur yaz günleri
biz arada evde de yapıyoruz cocuklar bayılıyor ben buzu ancak bir bez torba içinde cekiçle eziyorum kırıyorum öyle yapıyorum eee cocuklara buz diyeceksin de gerisini sen düşün gayri...
bilmem ufak tefek yanlışlarım varmıdır bilenler varsa ( inci öğretmenim) düzeltebilirler tabii..
herkese merhaba. odtü'den bir arkadaşım rica etti. ben de üzerime düşeni yapayım.
http://www.sahibinden.com/zongshen_g...QQdisplayitem?
bunlardan bır ara bende dusundum ama sonra vaz gectım.
cok zıpır bır alet.
plakada torpıllı galıba..:mrgreen:
alacak arkadasa hayırlı olsun.
fıyat olarak fena degıl...
cros olarak fena degılde bana bıraz pahalı geldı sankı gecen arkadas aldı kanunının 2500km 1500ytl 1 yıllık motor bence rastırın motor resımde gorundugu kadar temızde olmayabılır :| :|
hocam sahibinden'e bakarsan en uygununun bu oldugunu goreceksin. benim hergun gozumun onunde olan bi motor. daha tik demedi. oyle altindan bi capanoglu cikacak olan biseyin altina da imzami atmam. zaten ben elciyim. elciye zeval olmazAlıntı:
sancezz Nickli Üyeden Alıntı
saygilar.
herkese tekrar merhabalar bır oncekı ılanımda ozur dıleyerek soyluyorum ne motorumun rengını ne modelını nede markasını vermısım 2006 model kırmızı renkte 600km de hıcbır cıızıgı olmayan mukemmel bır motor, cantalarıda var 4000ytl dusunuyorum yada 96 cıvarı renault sprıng ıle takas ılgılenenler ıcın numaram 05055815722 ızmır bornovadayım mail adresımde: enginbcn@gmail.com
resimleri gönderirsen memnun olurum.selamlar.yalnız fiyatını çok istiyorsun!!!