Arkadaşlar sitemizin yeni dizaynı nasıl olmuş varsa önerileri olan bu başlıktan paylaşabilir bende elimden geldiği kadar isteklerinizi karşılamaya çalışıcam.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Arkadaşlar sitemizin yeni dizaynı nasıl olmuş varsa önerileri olan bu başlıktan paylaşabilir bende elimden geldiği kadar isteklerinizi karşılamaya çalışıcam.
RR
İstanbul
A Rh (+)Valla bence güzel. Hatırlarsan konuştuğumuz gibi azıcık daha renk demiştim. Güzel oldu bak işte![]()
Artık mutluyum galiba:D

İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)eyvallah bu arada istiyen istediği temayı secebilir istiyen mavi istiyen siyahbeyazlı istiyen kırmız birkaç tema eklicem sayfanın sol en altında yüklü olan temaları görebilirsiniz su an 2 tane var BlackBB ve AcidTechBlood temaları 3 tane daha yukulcem cok hosunuza gidicekcaser Nickli Üyeden Alıntı
caponord
Samsun
B Rh (+)ellerine sağlık kardeşim sitenin yeni hali çok güzel olmuşş..![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
250
İzmir
A Rh (+)evet sitenin yeni hali çok daha güzel olmuş. ellerine sağlık aidikurt
düz mantık atasözü: söz sükutse gümüş altındır
e9b
İstanbul
A Rh (+)eline saglık güzell olmus
MESAFENİ KORU
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)aidikurt
sitemizde yenilikler cok güzel oluyor degişikliler yapmışsın eline sağlık alper
bu güzellikleri bize sundugun icinde ayrıca teşekkürler..
ama halaa sakallı ikon bulamadın galiba. :mrgreen:
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)Evet Alper sanki site daha bir hızlanmıs host konusuna el atmıssın sanırım
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)yasin dostum; dedigin gibi biraz hızlanmış gibi sayfamız ama şekil itibarı ile de herşey değişmis gibi
ilk gözüme çarpanlar.
profil sayfasını iyice düzenlemiş
oradaki sembol (eski avatar) lerimiz de ne girdiysen o cıkıyor daha net.
eskiden ne girersen gir aynı 120x120 yapıyordu dolayısı ile avatar semboller flu idi
mesajlarda sag tarafda üyelerin tüm bilgileri vardı şimdi gerekliler var galiba :mrgreen:
ikonlar değişmiş
kısacası hafta sonu aidikurt dostum iyi calışmış (bizim icin) buradan tekrar teşekkür edeyim
bu arada adminlere teşekür yazılıyormu?? (nede olsa adminsin :mrgreen: ) şifai olarak tşk ediyorumda
bakmadım yazılıyormu eğer yazılarak ediliyorsa oradan da bir tşk ederim artık.![]()

İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)eyvallah abi regalciler herşeyin en güzeline sahip.Daha yeniliklerimiz devam edicektir.Kino Nickli Üyeden Alıntı
Sakal olayına gelincebakıyorum baba aklımda sakallı bir smiley bulunca koyucam
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)