kelebeklerrrr...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: niye iptal ettiniz yavv... :mrgreen: :mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
kelebeklerrrr...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: niye iptal ettiniz yavv... :mrgreen: :mrgreen:
ben gitmiom die :D
bugün hava dün gibi ılımandı,
ben bugün öğlene kadar evde pinekledim.baktım hava güzel .bu fırsat kaçmaz dedim. saat ikiden sonra bayrampaşadan büyükçekmece ye kısa bi yolculuk yaptık, sahilde çay içip geri geldik hava tahmin ettiğimden daha güzeldi çekmecedeyken bu günkü Edirne gezisi keşke iptal edilmeseydi dedim ama akşam üstü dönerken selimpaşanın üstünden kapkara bulutlar geliyordu.Edirneye gitsek yol eziyet olurmuydu bilmiyorum ama hava istanbul içi gezi için süperdi..:)
handom yüreğine sağılk ......
Gençer : "Edirneye gitsek yol eziyet olurmuydu bilmiyorum ??"
OLMADI !
Kelebekler sizi aslında tam motor sürüş havasıydı, kıyafetlerinizi güzel giyip çıkacaktınız.
Müslüm abi, geziyi bir gün öncesinden iptal ettiğimiz için ertesi gün plansız bir iş yapmak istemedik. Dediğin gibi güzel bir gündü. Yine de kendimce yol yaptım ben, Pazar'ı boş geçirmemek adına.
Ama imalardan anlaşıldığına göre Ergün'le İsmail yapmışlar geziyi. İşte gerçek motorcular... Vaaay !!!!
İzmit körfez yarışlarına gelseydiniz keşke, çok zevkli geçti.
ah be babacım... sordumdu da sana gidicen mi diye??... gittiğini bilsem valla gelirdim...Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
Volkan haklısın ama benide cuma günü akşam federasyondan aradılar acil olarak toplu halde istanbul hakemlerini alıp gittim körfeze, iyikide gitmişiz yoksa tüm dünyaya rezil olacaktık.
Bu hafta sonu şileye gelin pazar günü endro yarışı var çok zevkli geçecektir.
şile güzel fikir.... endro yarışları ve mangal bir arada olur hatta...
bak ya nereden nereye allah allah ille bişiler yapacaksınız yakışır ne diyeyim kalb,im aklım hep sizlerle
pazar batı olmadı hafta sonu körfez olur oda olmadı
hafta sonu şile olur enduro yarışlar olur mangal olur Agresus olur ah be agresuıssum bir tanışamadık gitti.
walla hava eger geçtiğimiz para günü olursa gidelim bi yereee ben kesin geliom bu sefer :D
Yarın akşam İstanbul İl hakem kurulu seminer ve eğitim toplantısı var,orada detaylar belli olur size haber veririm hep beraber bir mangal topiği açarsınız diyorum çünkü en son mangal topiğini ben açmıştım sonunda kıyamet koptu.
ehehehe.... :mrgreen:Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
bence süper olur..Alıntı:
Yok sen aç abi. Topik topiği söker, yok çivi çiviyi miydi...Alıntı:
Ah be babacım.. deşme be yaramızı... kısmet ama bu işler... vardır Mevlamın bi bildiği... ama önümzde ki yaz inşallah yanındayım; malum biliyosun orda ki mülk durumunu... bu işi halletme bahanesiyle inşallah gelicem...Alıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
bak oralara gidersinde beni götürmezsin yada hbr vermezsin walla istanbullu dar ederişm sana haberin ola.Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
hem ben istanbul-mersin yolunu ezbere biliom 8 saatde gidiom bunun içinde boluda yemek sefasıda var :D sen beni al yanına mutlaka.
ayıp edion uğurum... zati illa haberin olur.. mevsim bi gelsin de gerisi kolay Allahın izniyle...
başlıı da deiştirelim.... mersine gaz açıyos yapalım... :mrgreen: :mrgreen:
Noluyor yaw Şile yolu Mersinden mi geçiyor .
İstanbul tayfasının şehir merkezinden 50 km. den fazla açılacağını düşünmüyorum ve de açılan topiklere de inanmıyorum. Siz İlkbahardan sonra gezi nasıl olurmuş, (Mersin-Karadeniz-Ege) görürsünüz.
Niye?Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Sorgulamamanı tavsiye etmekle beraber nedenini tahmin edebiliyorum. Muhtemelen "Edirne'de kar var" haberinden gereksiz yere korkmuşuz. 250'lik cruiser'larla "kardan mı korkacağız" diyip sürmeliydik gözü kara.Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
Aksu abi ver gazı :)Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
istanbul ekibi olarak bu sene toplamda 15.000 km yol yaptık sen neden bahsedıyon.Ankara bize zor yetisir :) once aradakı farkı kapayın öyle konusun :)
alperim adminim başkanım;
15.000 km nin zaten 5000 nini tek başına zabitim tayfunum yapmıştır geriye kaç kişi kaç km kaldı alooo
yemezlerrrr
okullar hele bir tatil olsun bakalım kısmet neler neler doguracak ??