Sevgili dostlar, uzun bir süredir toplu sürüşle uzun yol yapmadığımızı fark ettik, avucumuz kaşındı ve ne zamandır gitmeyi planladığımız ama bir türlü gerçekleştiremediğimiz Edirne gezisini bu hafta sonu nihayet yapmaya karar verdik.

Meteoroloji'ye göre Pazar günü hava açık, sıcaklık İstanbul 20, Edirne 17 derece tahmin ediliyor. İdeal bir sürüş ortamı mevcut yani.

Gezi günübirlik olacak. Her ne kadar Hando arkadaşımızın haberi olmasa da (dün aradım seni HAndo kardeşim, ulaşamadım, bugün tekrar arayacağım) gezimizin bir amacı da bizi bulabildiği her fırsatta ziyarete gelen sitemizin şerifi Hando kardeşimizi ziyaret etmek...

Bunun dışında serhad şehrimiz Edirne'nin tarihsel dokusunu hissedip tarihi yapıları ziyaret edecek, Edirne'nin meşhur ciğerini yiyecek ve en önemlisi birlikte yol yapacağız.

Ana toplanma noktamız TEM MAhmutbey turnikeleri çıkışı.

Anadolu tayfası Carrefour'da 6:30'da buluşup 6:45'te tekerleği döndürüyor. Avrupa tayfası ise ana buluşma noktası, TEM Mahmutbey gişelerinde 7:15'te hazır bekliyor, hep birlikte 7:30'da batıya seyir başlıyor...

Depoların tam dolu olmasına dikkat edelim...

Sürüşümüz esnasında toplu sürüş kuralları aynen uygulanacaktır. Bunun için "motosiklet okulu faydalı bilgiler (eğitim)" bölümündeki toplu sürüş kurallarını yeniden okumanızı rica ederim.

Bunun dışında:

* Ehliyetsiz sürücüler sürüşe alınmayacaktır
* Sürüş öncesi, sürüş esnasında alkol kesinlikle alınmayacaktır.
* Sürüş öncesi gruptaki görevler belirlenecek (yok kaptanı, yancı, artçı, vs.) sürüş bu disiplinle devam edecektir.
* Kask ve tam koruma şarttır.

Çok keyifli bir Pazar geçireceğimize eminim...

Katılımcı listesi:

1- Carvalho
2- Infinitedreams
3- Agresus
4- uğurcuk +1