Motorun bir harika olmuş Aytaç Hocam .. Allah güle güle binmeni nasip etsin. Kazasız sürüşler dilerim.KEyfini çıkart hak ettin ...8)
Yazdırılabilir Görünüm
Motorun bir harika olmuş Aytaç Hocam .. Allah güle güle binmeni nasip etsin. Kazasız sürüşler dilerim.KEyfini çıkart hak ettin ...8)
Uşak Afyon'a yakın.. Neler diyorsunuz siz, hemen gitmeliyim Uşak'a demek ki.. Aytaç'a da hayranım yani. Adam Urfa'dan her yere hakim.. Tebrik ederim hocam..
yaw ben nasıl görmedim bu topiği
hocam motor 9 numara olmuş
cam işinide hallettinmi 10 numara oldu demektir.
hayırlı uğurlu olsun, nazar değmesin :p:p:p
Abi ne yapalım malum burda imkanlar sınırlı olduğundan anca interneten araştırabiliyoruz :D Bu arada sanırım kaskın üzerinde bir ampul yandı, hayırdır hocam motora birşeylermi yaptıracaksın?
Bülent hocam walla cam işinde dondum kaldım. İşin doğrusu mangırlar dasuyunu çekti, ben de yoruldum. Artık motora görüntü üzerine birşey yapmayayım diyorum... Yaparsam yürüyen aksama yaparım artıkın...
Matemmatik,eline sağlık makina çok güzel olmuş.Kazasız belasız sürüşler diliyorum.Ne eksik biliyormusun?Arkaya görülebilir bi yere nazar boncuğu.Haksızmıyım?
Sağlıcaklakal.
Bende birşey soracam.Benim dikkatimi çeken ve bende de olmasını istediğim.Korkuluktaki ayaklıklar.Nedir,nasıldır,senmi yaptın,hazırmı aldın,kaça aldın ve ben nasıl yapabilirim?Nasıl sorular ama?Hadi kolaysa cevapla.Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
aytaç kardeşim motoruna takamzsın ama nazar boncuğunda benden olsun :)
http://img258.imageshack.us/img258/4196/adszyv0.png
crazyhorse teşekkür ettim gerçekten yüzümde ki tebessümlere sebep oldun :D
bozkurt o ayaklıklar orjinal artçı ayaklıklarıdır ama yaparsan nolur sadece otobanda kullan. Allah muhafaza sıkışık bir trafikte kullanırsan ani frenlerde dengen acayip bozuluyor ;)
O artık bir CUSTOM
Eline ve emğine sağlık bir şahaser yaratmışsın değerli meslektaşım. Ben de çok beğendim. Bir tek ben ön çatalı uzattım diye biliyordum. Sen de güzel yapmışsın.
Benim motosiklette Mondial gidonu var seninkide yükselirse şahane olur. Bunu hiç düşündün mü?
Çok teşekkür ederim hocam. Evet ben de çatalı uzattım ve çok güzel viraja giriyor artık :D Hocam gidona çok kafa yordum hatta söküp dükkan dükkan gezdim ama cuk diye oturacak bir gidon bulamadım. Malum bizim gidonlar iki kademeli kalınlıkta...
eline emeğine sağlık çok güzel olmuş kardeşim
yanlış anlamasın beni kimse maddiyatcı biri değilim sadece aklıma geldi açıkcası ben biraz oynamak istediğim için soruyorum tüm bunları yapmak kaç paraya maal oldu
2000 ytl yi biraz aştı ama kuruşu kuruşuna hesaplamadım doğrusu... Halen de artmaya devam ediyor. Çünkü bu fotoğraflardan sonra dijital saat, hararet saati, ses sistemi falan aldım ayrıca sağolsun MÜSLÜM BABA o-ringli zincir ve yakıt performans eksozu yollayacak... Birgün bu motor beni batıracak :D :D :D
bız hepımız maddıyatcıyız!!...
bunda cekınecek gocunacak bı durum yok...
nıtekım bızlerde de cuvalla para yok...
ıcımızdekı motor askını dısımızdenm tırnagımızdan arttırarak yasatmaya calısıyoruz...
hangı urunun en ekonomığı nerde arastırıyoruz...
gonlunu rahat tut...
Çok güzel olmuş. Emeği geçenlerin ellerine sağlık.
Çok teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olur inşallah...