Motorun bir harika olmuş Aytaç Hocam .. Allah güle güle binmeni nasip etsin. Kazasız sürüşler dilerim.KEyfini çıkart hak ettin ...![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Suzuki İntruder Vl 1500
Uşak BANAZ
B Rh (+)Motorun bir harika olmuş Aytaç Hocam .. Allah güle güle binmeni nasip etsin. Kazasız sürüşler dilerim.KEyfini çıkart hak ettin ...![]()
Regal Raptor DADYW CLASS 250cc
AFYONKARAHİSAR
A Rh (+)Uşak Afyon'a yakın.. Neler diyorsunuz siz, hemen gitmeliyim Uşak'a demek ki.. Aytaç'a da hayranım yani. Adam Urfa'dan her yere hakim.. Tebrik ederim hocam..
Ne kadar bilirsen bil söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır.
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)yaw ben nasıl görmedim bu topiği
hocam motor 9 numara olmuş
cam işinide hallettinmi 10 numara oldu demektir.
hayırlı uğurlu olsun,değmesin
![]()
haydi çocuklar motora
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Abi ne yapalım malum burda imkanlar sınırlı olduğundan anca interneten araştırabiliyoruz :D Bu arada sanırım kaskın üzerinde bir ampul yandı, hayırdır hocam motora birşeylermi yaptıracaksın?
Bülent hocam walla cam işinde dondum kaldım. İşin doğrusu mangırlar dasuyunu çekti, ben de yoruldum. Artık motora görüntü üzerine birşey yapmayayım diyorum... Yaparsam yürüyen aksama yaparım artıkın...
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Matemmatik,eline sağlık makina çok güzel olmuş.Kazasız belasız sürüşler diliyorum.Ne eksik biliyormusun?Arkaya görülebilir bi yereboncuğu.Haksızmıyım?
Sağlıcaklakal.
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Bende birşey soracam.Benim dikkatimi çeken ve bende de olmasını istediğim.Korkuluktaki ayaklıklar.Nedir,nasıldır,senmi yaptın,hazırmı aldın,kaça aldın ve ben nasıl yapabilirim?Nasıl sorular ama?Hadi kolaysa cevapla.Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
Yok
Muğla - fethiye
0 Rh (-)BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!
HAYAT ASLINDA BASİTTİR,ZOR GELİRSE BAS İTTİR, BAKTIN OLMUYO HA...TİR !!!
BU DÜNYADAKİ TEK 18 BEYGİR REGALİN SAHİBİDELİBEYGİR !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)