tayfuncum şuanda antalya pataradayım. 2 gün önce patarada orman yangını oldu. Telefon hatlarıda iptal tabiki, yani internete giremiyorum. bir gelişme olursa sms atarmısın.
Yazdırılabilir Görünüm
tayfuncum şuanda antalya pataradayım. 2 gün önce patarada orman yangını oldu. Telefon hatlarıda iptal tabiki, yani internete giremiyorum. bir gelişme olursa sms atarmısın.
haldun iznini aldı nihayet açıklıyorummm
1 - 10 ağustos tayfun
uygun mudur:mrgreen:
gidiyoz mu şimdi 8)
ya daha öncede söyledim. geçen sene ki gibi olsa ne yapar eder izin tarihimi sizinkine uydururdum. geçen sene herkes parça parça izine çıkıyodu. bu sene yönetim karar aldı 19 temmuz 4 ağustos arası firmayı komple kapatıyolar. yani o tarihte izine çıkmaya mecbursun. yok ben o tarihlerde çalışıp sonra izin yapıcam gibi bi şansım yok :cry::cry::cry::cry:
ağzımın suyunu sildikten sonra:mrgreen:
benim zamanım varda:mrgreen: 1000ytl yok ayrıca regalimde yok, hava soğutmalı caracalım var o da dayanmaz, gelmiycen madem neden yazıyorsun? güzel soru cevaplıyım şimdi;
usta benzin, yemek parası tamamda yatak nolcak? bu takıldı aklıma, bende birgün çıkacam böyle bi geziye şimdiden masrafları tutalım.:cheesy:
EN GÜZEL OTEL ÇADIROTEL 8)
BAŞKASINA DEĞİŞMEM,
BÖRTÜ , BÖCEK, KURBAĞA, VE ÇIRÇIR BÖCEĞİ SESLERİ ARASINDAKİ MUTLULUĞU .,BANA KİMSE TARİF EDEMEZ :mrgreen:
Evettt olayın büyük kısmı netleşmiş durumda, öyle gözüküyorki 1 ağustosta yollardayız ters birşey olmazsa, gezinin karadeniz etabında ben, haluka28 ve mojo + rakursi olarak 3 motor olacacağız, karadenizden mojo ve rakursi geri dönecekler bizde haluk abiyle beraber anadolunun tozlu yollarından akdenize ulaşacağız, akdenizin belli bir kısmında haluk abi bana eşlik edebilir ama gezinin son etabını yalnız tamamlayağım bi terslik olmazsa.
Şimdi tekrar soruyorum arkadaşlar 1 ağustosta varmı yollara düşmek isteyen.
Olm fazla tahrik etme, bu sabah geldim zaten yemyeşil memleketimden, finduk bahçelerinden, böğürtlenlerden...
Yok yok, size iyi yolculuklar, iş güç bekler...
BEN ŞANSIMI HER TOPİKTEN DENİYİM DEDİM FOREMAN :cheesy:
NAPALIM BU SEFERLİK BÖLE OLSUN
Eveeeet çok güzel yolla bizi bekler. Tayfun ben sizinle nerde buluşacağım. onuda bir kararlştıralım ya.
pişt ne zaman gidiyosunuz.. cumartesi orada olacak mısınız..
yanlış yere yazmışım sorumu yaw..:? yalovaya dicektim.. cumartesi orada mısınız.. :)
Yalovadayız şekerim geleyonmu sende bakim ???
tayfun başkan ;
en son güncellenen liste nedir
bir açıkla bakalım8)
Galiba şüle
1-) tayfun +1
2-) mojo + rakursi
3-) deli beygir
4-) bull
5-) rıza hoşgör sen boş vergitsin aldırma :p
6-) choppel
7-) yemen illerinden VEYSEL karani
şimdilik böyle olması lazım liste.
arkadaşlar sırf bu gezi için izin tarihimi 1 ağustosa aldırdım. bu hafta şirket komple 2 hafta tatile çıkıyo ama ben gezi için kimse yokken gelip şirketi beklicem. inşallah bi aksilik olmazda şu geziyi sağa salim yaparız.
4 motor 5 kişi
uffffffffffffffffff diyorum :cheesy::cheesy::cheesy:
belki bende artçıyla gelirim belli olmaz 8)
elimde ki harita programından mesafeleri çıkardım. tamamen sahil şeridini takip etmek şartıyla şu şekilde.
istanbul-zonguldak : 333km
zonguldak-sinop : 344km
sinop-ordu : 314km
ordu-artvin : 390km
toplam : 1381km
sen buna 1500 de 1500 de dönüş. tek seferde bu kadar yol.
şahane olacak inşallah şahane. tabi bu artvinden geri dönecekler için.
çok heyecanlandım ağzımın suları akıyor şimdiden. veysel harikasın. makara bir gezi olacak değil mi tayfun
Hemde ne makara olacak, böyle uzun yolda 4 motor olmak ve herşeyi paylaşmak mükemmel olacak, geçen seneden beri hayalim böyle toplu bir geziydi, inşallah bir sorun çıkmazda gider geliriz ağzımızın tadıyla...
Hemde ne makara olacak, böyle uzun yolda 4 motor olmak ve herşeyi paylaşmak mükemmel olacak, geçen seneden beri hayalim böyle toplu bir geziydi, inşallah bir sorun çıkmazda gider geliriz ağzımızın tadıyla...
Arkadaşlar ben cennet vatanımın güney ve batı kanadını hallettim bence sizde sadece kuzey ve doğu kanadını halledin sonra da fotoğrafları değiş tokuş yaparız :mrgreen:
O tarihe kadar sayısal loto bana çıkar veya castrol sponsorum olursa ben de gelmek isterim ama bu şartlarda imkansız görünüyor :cry:
Biirlikte çıkmanıza çok sevindim çünkü inanın herşey insanla güzel. En güzel rotayı da çizsen yanında paylaşacağın kimse yoksa paha etmiyor...
Allah yolunuzu açık etsin. Kazasız belasız gidip gelin inşallah...
orta okuıldan beri harita çalışmamıştım yaf:cheesy:
evde akşam haldunla ders çalışıyoz :p
karadeniz bekle bziiiiii:cheesy:
ulen uzun yol offf offf ağlamak istiyorum ben bırakın uzunyolu evden iş 5 km oraya bile giderken aklım evde gidiyorum. :cry: