çok heyecanlandım ağzımın suları akıyor şimdiden. veysel harikasın. makara bir gezi olacak değil mi tayfun
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yok
Türkiye
0 Rh (+)çok heyecanlandım ağzımın suları akıyor şimdiden. veysel harikasın. makara bir gezi olacak değil mi tayfun
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Hemde ne makara olacak, böyle uzun yolda 4 motor olmak ve herşeyi paylaşmak mükemmel olacak, geçen seneden beri hayalim böyle toplu bir geziydi, inşallah bir sorun çıkmazda gider geliriz ağzımızın tadıyla...
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Hemde ne makara olacak, böyle uzun yolda 4 motor olmak ve herşeyi paylaşmak mükemmel olacak, geçen seneden beri hayalim böyle toplu bir geziydi, inşallah bir sorun çıkmazda gider geliriz ağzımızın tadıyla...
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Arkadaşlar ben cennet vatanımın güney ve batı kanadını hallettim bence sizde sadece kuzey ve doğu kanadını halledin sonra da fotoğrafları değiş tokuş yaparız :mrgreen:
O tarihe kadar sayısal loto bana çıkar veya castrol sponsorum olursa ben de gelmek isterim ama bu şartlarda imkansız görünüyor
Biirlikte çıkmanıza çok sevindim çünkü inanın herşey insanla güzel. En güzel rotayı da çizsen yanında paylaşacağın kimse yoksa paha etmiyor...
Allah yolunuzu açık etsin. Kazasız belasız gidip gelin inşallah...
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)orta okuıldan beri harita çalışmamıştım yaf
evde akşam haldunla ders çalışıyoz
karadeniz bekle bziiiiii![]()

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)ulen uzun yol offf offf ağlamak istiyorum ben bırakın uzunyolu evden iş 5 km oraya bile giderken aklım evde gidiyorum.![]()
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)